17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Mάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου δίνει ο βασιλιάς Κάρολος – Στο κατώφλι της διαδοχήςο ο Ουίλιαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι λέει ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν

Αρκετά πιο σοβαρή από όσο πίστευαν οι γιατροί φέρεται να είναι η κατάσταση του βασιλιά Καρόλου που δίνει μάχη με τον καρκίνο σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Τομ Κουίν.

Ειδικότερα ο Tομ Κουίν, ειδήμων στα θέματα του Μπάκιγχαμ και συγγραφέας, μιλώντας στην Mirror ανέφερε ότι οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν.

«Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση, ώστε να δώσει το στέμμα κοντά στα μέσα των 80 ετών του. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε ο Quinn.

Τι συμβαίνει με τον Χάρι

Ο συγγραφέας δήλωσε μιλώντας στη Mirror, ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής, αλλά κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι. Η δυσπιστία λέγεται ότι προέκυψε μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι στα μέσα ενημέρωσης και τις επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια στο πρώτο του βιβλίο απομνημονευμάτων, Spare.

«Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης».

Σημειώνεται πως ο Χάρι προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση όταν κυκλοφόρησε το Spare, καθώς χτύπησε αρκετά μέλη της οικογένειάς του.

Στο βιβλίο, μίλησε για την ταραχώδη σχέση του με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και επιτέθηκε επίσης στον πατέρα του. Ο Χάρι εξαπέλυσε επίσης μια σειρά από επιθέσεις και στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τα σχόλια του Τομ Κουίν έρχονται εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Χάρι είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη βασιλική οικογένεια μετά τη διάγνωση του πατέρα του.

Ο δούκας του Σάσεξ επιβεβαίωσε ότι έχει προγραμματίσει κάποια ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εγγύς μέλλον, αφού επισκέφθηκε για λίγο τον πατέρα του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό