17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Bianca Censori: Η σύζυγος του Kanye West γυμνή στον δρόμο και όλοι αναρωτιούνται γιατί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σύζυγος του Kanye West βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την απόφασή της να φορέσει -κυριολεκτικά- μόνο ένα διαφανές αδιάβροχο για να τον συνοδεύσει σε ένα μουσικό στούντιο.

Φορώντας ένα διάφανο αδιάβροχο η Bianca Censori τράβηξε τα βλέμματα για λάθος λόγους τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, όταν φωτογραφήθηκε να φτάνει σε ένα μουσικό στούντιο του Los Angeles.

Θέλοντας μάλλον να κάνει πράξη τη φράση «less is more», η 29χρονη εμφανίστηκε ολόγυμνη, φορώντας μόνο ένα διάφανο αδιάβροχο, με μία στάμπα στο μπροστινό μέρος που κάλυπτε μονάχα το στήθος της. Συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο, έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται τί ακριβώς συμβαίνει με τις στιλιστικές της επιλογές;

Η στάμπα δεν φάνηκε να είναι τόσο αποτελεσματική στην κάλυψη του στήθους, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να αναγκάζεται να τοποθετήσει το χέρι της στο στήθος όσο βρισκόταν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Με το άλλο της χέρι κρατούσε τον σύζυγό της, Kanye West, ο οποίος είχε επίσης επιλέξει μία εκκεντρική εμφάνιση, καθώς φορούσε ένα υπερμεγέθες χακί πόντσο με μαύρες γαλότσες. Το outfit ολοκλήρωσαν μαύρα μακριά γάντια αλλά και μία μαύρη μάσκα που κάλυπτε όλο του το πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/C3AIOnZLzB4/

Ο Kanye West προκάλεσε κύμα οργής στα social media με τις άσεμνες φωτογραφίες της Bianca Censori

Τα σχόλια για την επιλογή της Bianca Censori να εμφανιστεί γυμνή

Το ζευγάρι είναι γνωστό για τις ιδιόρρυθμες εμφανίσεις του και ενώ αν λάβει κανείς υπόψη προηγούμενες εμφανίσεις της Bianca Censori θα μπορούσε να τα περιμένει όλα, το κοινό του Χ φαίνεται ότι εντός αυτού του «όλα» δεν συμπεριλαμβάνει την εντελώς γυμνή εικόνα της στη μέση του δρόμου.

Ένας χρήστης της εφαρμογής έγραψε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την εμφάνισή της: «Τί πάει λάθος με αυτή τη γυναίκα; Είναι σε BDMS σχέση με τον Kanye;». Κάποιος άλλος, αναδημοσιεύοντας τις φωτογραφίες του ζευγαριού έγραψε μεταξύ άλλων: «Αυτό το ζευγάρι είναι παράξενο».

Εκτός από τις επικρίσεις, όμως, υπήρξαν και εκείνοι που λάτρεψαν την επιλογή της Bianca Censori. Μία κοπέλα σχολίασε χαρακτηριστικά στο Χ: «Δεν ντρέπομαι να πω ότι αγαπώ το στυλ της Bianca Censori και χρειάζομαι μία φωτογραφία με όλο το look της».

Το νέο άλμπουμ του Kanye West έρχεται αυτή την εβδομάδα

Πέρα από τις στιλιστικές επιλογές, πάντως, οι θαυμαστές φάνηκε να δείχνουν ενδιαφέρον και για όσα διαδραματίζονταν μέσα στο στούντιο, αφού προφανώς αυτό είχε σχέση με τον Yo.

Είναι γνωστό ότι το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Vultures» πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του σταδιακά, σε τρεις ημερομηνίες. Η πρώτη από αυτές, σύμφωνα με δημοσιεύσεις του καλλιτέχνη στο Instagram, θα γίνει αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/C2_JtQLpYol/

κεντρικής εικόνας: gettyimages



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό