24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σπίτι με το MEGA: Το ντουέτο Ρέμου-Χατζηγιάννη και τα σχόλια στο Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

O Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στο «Σπίτι με το MEGA» με αγαπημένους καλλιτέχνες και μας χάρισε μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές. Το ντουέτο με Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ελένη Φουρέιρα και η συγκινητική συνάντηση με τον Μίμη Πλέσσα.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, λαμπερούς καλεσμένους και συγκινήσεις είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι τηλεθεατές του MEGA, το βράδυ του Σαββάτου (20/04).

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχτηκαν τον Αντώνη Ρέμο στο «Σπίτι με το MEGA»,ο οποίος για πέντε ολόκληρες ώρες ερμήνευσε δημοφιλή τραγούδια του που «μιλούν» στη ψυχή μας και μας έχουν συνοδεύσει σε χαρμόσυνες-λυπηρές περιόδους της ζωής μας.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο «πιτσιρίκος» του Βασίλη Καρρά, τον αποχαιρέτησε με ένα τραγούδι και χαμηλά φώτα

O Aντώνης Ρέμος σε ένα μοναδικό αφιέρωμα- Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής τραγούδησε μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του («Έλα να με τελειώσεις», «Είναι στιγμές», «Εκατό φορές κομμάτια», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Μέχρι το τέλος του κόσμου», «Όλα για σένα», κ.ά.) και μας υπενθύμισε γιατί βρίσκεται στην κορυφή της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας τα τελευταία 28 χρόνια.

https://www.instagram.com/reel/C5_oAvNNL4b/

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μοναδικά ντουέτα καθώς στο πλατό βρέθηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Βιολέτα Ίκαρη, η Ελένη Φουρέιρα αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης.

https://www.instagram.com/reel/C5_uxN-JOFz/

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου έδωσαν το παρών στην εκπομπή ανάμεσά τους οι: Μαρία Μπεκατώρου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, Θέμης Γεωργαντάς, Μιχάλης Κεφαλογιάννης κ.ά.

https://www.instagram.com/reel/C5_xmqXsLqj/

Η Υβόννη Μπόσνιακ επέστρεψε στο TikTok μετά από 6 μήνες και ο λόγος είναι ο «νέος» Αντώνης Ρέμος

Το ντουέτα με την Ελένη Φουρέιρα και τα τρυφερά λόγια

Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε και η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία ο τραγουδιστής εμφανιζόταν φέτος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τις εμφανίσεις τους να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Ρέμος-Φουρέιρα ερμήνευσαν αγαπημένα λαϊκά κομμάτια που αγαπήσαμε μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο, με την pop star να μας δείχνει μια άλλη της πλευρά. Η ίδια ομολόγησε πως αρχικά φοβόταν να ερμηνεύσει τα συγκεκριμένα τραγούδια ωστόσο ο Αντώνης Ρέμος της εξήγησε πως τους είχε φανταστεί έτσι ακριβώς επί σκηνής. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν αναμφίβολα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς και απέδειξε πόσο πολύ της ταιριάζει και το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Η συγκινητική συνάντηση με τον Μίμη Πλέσσα

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Μίμη Πλέσσα καθώς ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης υποδέχτηκε τον τραγουδιστή στο σπίτι του και μας χάρισαν αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα.

Ο Αντώνης Ρέμος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό του προς τον Μίμη Πλέσσα και λίγο αργότερα τραγούδησε ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του.

Ρέμος και Χατζηγιάννης σε μια σπάνια σύμπραξη

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αντάλλαξαν πολύ όμορφα λόγια on air και χάρισαν στο κοινό ένα πολύ ιδιαίτερο ντουέτο. Οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν καλές σχέσεις και φέτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο τραγούδι «Να ξαναμετρήσω» που ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος. Τη μουσική του κομματιού έχει γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τους στίχους ο Νίκος Μωραίτης.

Η αποθέωση του Αντώνη Ρέμου στο Twitter/X

Στην κορυφή των trends βρέθηκε το hashtag #spitimetomega στο ελληνικό Twitter με τους χρήστες να αποθεώνουν τον Αντώνη Ρέμο και να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τα τραγούδια του.

Η σύμπραξη Ρέμου-Χατζηγιάννη ενθουσίασε τους τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν κολακευτικά tweets για τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες.

κεντρικής: spitimetomega



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό