18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κόκκινα νύχια: Η Σίσσυ, η Ελένη Μενεγάκη και η Τσιμτσιλή υιοθέτησαν το πασχαλινό manicure

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαζί με τα κόκκινα αυγά και τον κόκκινο στολισμό του τραπεζιού, το κόκκινο manicure έρχεται να μας φτιάξει τη διάθεση.

Το κόκκινο είναι ένα all time classic χρώμα που επιλέγουμε πάντα σε ειδικές περιστάσεις. Οι αποχρώσεις που έχει είναι τόσες πολλές που αποκλείεται να μη βρεις αυτή που θα ταιριάξει τέλεια με τον τόνο του δέρματός σου. Κάθε φορά που πλησιάζουμε προς το Πάσχα, αυξάνεται η δημοτικότητά του και γίνεται η Νο1 επιλογή που φωτίζει τα άκρα μας.

Μαζί με τα κόκκινα αυγά και τον κόκκινο στολισμό του τραπεζιού, το κόκκινο manicure έρχεται να μας φτιάξει τη διάθεση. Το κόκκινο βερνίκι, ταιριάζει σε οποιοδήποτε μήκος και σχήμα, ενώ αν θες να προσθέσεις ένα twist που θα κάνει ακόμα πιο παιχνιδιάρικο το manicure, go for it!

@smythsisters

8 κόκκινα κραγιόν για να μπεις σε πασχαλινό mood – Το hack με την πούδρα για extra διάρκεια

Μερικές από τις αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης υπέκυψαν στη γοητεία του κόκκινου manicure. Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ελένη Μενεγάκη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τις πιο όμορφες φωτογραφίες με τα κατακόκκινα πασχαλινά μανικιούρ τους. Εμπνεύσου και αντίγραψε ελεύθερα!

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ, επέλεξε ένα αμυγδαλωτό κόκκινο manicure. Το σχήμα κολακεύει τέλεια τα άκρα, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο λεπτά και μακριά.

Ελένη Μενεγάκη

@elenimenegaki

Η Ελένη, επέλεξε ένα κοντό κόκκινο manicure με τετραγωνισμένες άκρες. Όπως βλέπεις είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε μήκος νυχιού.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα, επέλεξε ένα φλογερό κόκκινο βερνίκι με στρογγυλεμένες άκρες που ταίριαζε τέλεια με τη σταρένια επιδερμίδα της.

French manicure: Το νέο χρωματιστό γαλλικό είναι η μεγαλύτερη τάση για το καλοκαίρι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό