26.8 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Σε τροχιά ανόδου η Ναυτιλιακή Χρηματοδότηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυναμική αρχή έχει κάνει η Παγκρήτια Τράπεζα  στο χώρο της Ναυτιλιακής Χρηματοδότησης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Παγκρήτια έχει καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικό ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, με ταυτόχρονη αύξηση των καταθέσεων και των παράλληλων εργασιών, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες του ναυτιλιακού πελατολογίου με ανταγωνιστικές υπηρεσίες και τιμολογήσεις.

Η αρχή έγινε πριν από έναν χρόνο, όταν η Τράπεζα, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην Ναυτιλιακή Χρηματοδότηση, δημιουργώντας τη Διεύθυνση Ναυτιλίας. Από την πρώτη στιγμή, έθεσε στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των εξειδικευμένων επιχειρησιακών αναγκών των ναυτιλιακών εταιρειών και εξατομικευμένα προϊόντα, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. ‘Ηδη η Τράπεζα έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, διανύοντας τα πρώτα μέτρα μιας πορείας που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό της, την ικανοποίηση των πελατών.

Η Παγκρήτια κατάφερε να δημιουργήσει ένα σημαντικό ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, αποτελούμενο από μικρούς, μεσαίους αλλά και μεγάλους ναυτιλιακούς οίκους, με ποιοτικό και νεαρό σε ηλικία ενυπόθηκο στόλο.

Η Παγκρήτια Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στη συνετή και προσεχτική ανάπτυξη τόσο του δανειακού χαρτοφυλακίου όσο και των παράλληλων εργασιών με περαιτέρω ανάπτυξη όλων των υπηρεσιών και υιοθέτηση συνεχώς καλύτερων πρακτικών της αγοράς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό