30.8 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τον χωρισμό η Αθηνά Οικονομάκου ήταν πιο boho από ποτέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρωταγωνίστρια του «Πρώτος από εμάς» σε επίσημη έξοδο με look που ανέδειξε το μαύρισμά της. 

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού της πραγματοποίησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας της δεκαετίας του 2000» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Η προβολή έγινε το βράδυ της Τετάρτης 15/5 και στο θεατρικό γεγονός τη συνόδευσε η καλή της φίλη και στιλίστρια, Νικόλ Παναγιώτου.

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια γάμου

Να αναφέρουμε φυσικά πως στην παράσταση «Άτλας της δεκαετίας του 2000» πρωταγωνιστεί η Λένα Δροσάκη με την οποία η Αθηνά Οικονομάκου συνεργάζεται στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από Εμάς».

Η αρχή του τέλους για το Πρώτος από Εμάς: Ο Άλκης αποχαιρετά τον γιο του πριν το φινάλε του

Για την πρώτη επίσημη έξοδό της μετά την είδηση του χωρισμού της, η ηθοποιός επέλεξε το look που περιμέναμε και που ήταν φυσικά από τη νέα συλλογή της εταιρίας που διατηρεί με τη Μαίρη Συνατσάκη, Project Soma.

Με boho και denim αισθητική, το wideleg παντελόνι συνδύασε με ασορτί shaket και lace badysuite σε λιλά παστέλ απόχρωση. Το look ολοκλήρωσε με see through πουκάμισο, καφέ τσάντα με κρόσια και παρόμοιας απόχρωσης μποτάκια.

Προτεραιότητα της Αθηνάς τα δύο παιδιά της

Απόλυτη προτεραιότητα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου είναι φυσικά τα δύο παιδιά τους, ο 6χρονος Μάξιμος και η 3 ετών Σιέννα.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, η ηθοποιός εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο, «Ελ. Βενιζέλος» όπου τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ηθοποιός δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το γεγονός αλλά αρκέστηκε σε μια ευγενική δήλωση.

«Γειά σας, είμαι καλά παιδιά, μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μέσα από την εκπομπή Happy Day την Πέμπτη 16/5, η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππο Μιχόπουλου.

Η ανακοίνωση του χωρισμού

H ανακοίνωση που έστειλε το πρώην ζευγάρι στις 26 Απριλίου ήταν η εξής:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό