20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion: «Ένα βήμα κάθε φορά» δηλώνει γεμάτη αισιοδοξία η 55χρονη ντίβα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σήμερα, είμαι μία γυναίκα, η οποία αισθάνεται δυνατή και αισιόδοξη για το μέλλον», δήλωσε η Celine Dion, μιλώντας στη γαλλική Vogue.

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion είναι πλέον γεγονός. Η γνωστή τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue και δεν θα μπορούσε να μη τραβήξει τα βλέμματα σε παγκόσμιο επίπεδό.

https://www.instagram.com/p/C6EWM-ao23D/

Στην πρώτη εικόνα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Celine Dion δείχνει τη δύναμη που κρύβει μέσα της

Ένα εξώφυλλο που ούτε το προσωπικό της Vogue δεν περίμενε!

Έχοντας τίτλο τη φράση «Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion», το τεύχος Μαΐου της γαλλικής Vogue είναι ένα από κεντρικά θέματα συζήτησης από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ενώ στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram διαβάζουμε:

«Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι η Celine Dion θα ήταν η πρωταγωνίστρια του τεύχους του Μαΐου. Τι δώρο! Τα πάντα πάνω της είναι τόσο γνήσια, τόσο αληθινά. Η ειλικρίνειά της, το χιούμορ της, η αγάπη της και το εκπληκτικό παράδοξο του να είναι διεθνής σταρ με τόσο αφοπλιστική, προσγειωμένη γοητεία. Η Celine κάνει την επιστροφή της διστακτικά, βήμα – βήμα, αλλά με αξιοθαύμαστη αποφασιστικότητα. Είναι τραγουδίστρια που συμπεριφέρεται σαν αθλήτρια! Θα περιμένουμε να ακούσουμε τη φωνή της, που μας έχει λείψει».

Στο εξώφυλλο, η Celine Dion ποζάρει φορώντας ένα ξεκούμπωτο λευκό πουκάμισο και ένα στενό αθλητικό σορτς, το οποίο θυμίζει ανδρικό εσώρουχο.

https://www.instagram.com/p/C6EWceLIj6Z/«Σήμερα, είμαι μία γυναίκα, η οποία αισθάνεται δυνατή και αισιόδοξη για το μέλλον»

Η παρουσία της 56χρονης τραγουδίστριας στο εξώφυλλο κρίνεται εξαιρετικά σημαντική, αφού μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS) την οποία ανακοίνωσε τέλη του 2022, απουσίαζε για μεγάλο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσία της στα Grammys τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους αποτέλεσε το πρώτο βήμα για το comeback, για το οποίο, όπως φαίνεται ακολουθείται μία σταθερή πορεία.

Η συνέντευξη πρόκειται να κυκλοφορήσει ολόκληρη στις 24 Απριλίου, ωστόσο, ένα μέρος της κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο.

«Είναι τιμή μου να ποζάρω για τη γαλλική Vogue. Είμαι πολύ περήφανη που στα 55 μου ζητήθηκε να αποκαλύψω την όμορφη πλευρά μου. Αλλά τι είναι η ομορφιά; Η ομορφιά είσαι εσύ, είμαι εγώ, είναι ό,τι υπάρχει μέσα, είναι τα όνειρά μας, είναι το σήμερα. Σήμερα, είμαι μία γυναίκα, η οποία αισθάνεται δυνατή και αισιόδοξη για το μέλλον. Ένα βήμα κάθε φορά», αναφέρει η Celine Dion μιλώντας στη Vogue.

Μιλώντας για το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου από το οποίο πάσχει, η Celine Dion ανέφερε «Στην αρχή αναρωτιόμουν “Γιατί σε εμένα; Πώς έγινε αυτό; Τι έχω κάνει; Φταίω εγώ;”». Αυτοί οι προβληματισμοί αποκάλυπταν την ευάλωτη πλευρά της και το ταξίδι της προς την αποδοχή των αλλαγών που επήλθαν στη ζωή της.

Στην ίδια συνέντευξη, η Celine Dion επισημαίνει «Η ζωή δεν σου δίνει καμία απάντηση. Πρέπει απλώς να τη ζήσεις! Έχω αυτή την ασθένεια για κάποιον άγνωστο λόγο», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχει αποδεχτεί την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί.

Τα βήματα προς την επιστροφή της Celine Dion

Για περίπου τρεισήμισι χρόνια η Celine Dion είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Τελικά, λίγο πριν την εκπνοή του 2022 ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, με ένα συγκινητικό βίντεο.

Στο βίντεο η Celine αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου για πολύ καιρό. Μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω σε αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω ανοιχτά για όσα περνάω».

https://www.instagram.com/reel/Cl5xJY1AjAO/

Μετά από περίπου έναν χρόνο ακόμα αποστασιοποίησης, η Celine Dion τέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αφού ανακοινώθηκε ότι η ζωή της θα γίνει ντοκιμαντέρ. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2024, έκανε τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η Amazon-MGM θα κυκλοφορήσει το «I Am: Céline Dion», μια ταινία που ασχολείται με την πάθηση που επηρεάζει το νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλό της.

Μετά από περίπου έναν χρόνο ακόμα αποστασιοποίησης, η Celine Dion τέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αφού ανακοινώθηκε ότι η ζωή της θα γίνει ντοκιμαντέρ. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2024, έκανε τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η Amazon-MGM θα κυκλοφορήσει το «I Am: Céline Dion», μια ταινία που ασχολείται με την πάθηση που επηρεάζει το νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλό της.

Τον Φεβρουάριο έγινε το δεύτερο βήμα της επιστροφής, αφού η Celine Dion εμφανίστηκε στα Grammys 2024. Όσοι βρέθηκαν στην Crypto.com Arena του Los Angeles χειροκρότησαν όρθιοι την 55χρονη σταρ, όσο έπαιζε το τραγούδι της με τίτλο «The Power of Love».

Στη συνέχεια, η Celine Dion ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ. «Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, πραγματικά το εννοώ μέσα από την καρδιά μου», είπε, όσο το κοινό την χειροκροτούσε. «Όσοι έχουν υπάρξει αρκετά ευλογημένοι για να βρίσκονται εδώ στα βραβεία Grammys δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσουν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Έπειτα, η Dion εξήγησε ότι ανέβηκε στη σκηνή των Grammys για να απονείμει ένα βραβείο που είχαν δώσει και σε εκείνη πριν από 27 χρόνια οι Diana Ross και Sting.

Πρόκειται για το βραβείο που αφορά το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, το οποίο φέτος κέρδισε τελικά η Taylor Swift με το «Midnights».

Τον επόμενο μήνα, τον Μάρτιο του 2024, η Celine Dion έκανε ακόμα ένα βήμα που σηματοδοτεί την επιστροφή της: πόζαρε με τα παιδιά της με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS. Στην εικόνα ποζάρε και με τους τρεις γιους της, τον 23χρονο René-Charles Angélil και τους 13χρονους δίδυμους Eddy και Nelson.

«Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν πληγεί από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε, υπογράφοντας «Με αγάπη Celine xx», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, κάτω από την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/C4j2U_6OI-9/

Η Celine Dion γίνεται 56 και αυτές οι τρεις φράσεις της γεμάτες αισιοδοξία γίνονται η έμπνευσή μας



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό