20.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Da Beckham: Πώς του ευχήθηκε χρόνια πολλά η οικογένειά του – Τι έγραψε η Victoria

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα 49α γενέθλια του Da Beckham φαίνεται ότι θα συνοδευτούν από ένα πάρτι, το οποίο έχει ετοιμάσει η Victoria.

Τα 49 κλείνει σήμερα 2 Μαΐου ο Da Beckham και η Victoria δεν θα μπορούσε να μην είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα του ευχηθεί χρόνια πολλά, τόσο από κοντά (υποθέτουμε) όσο και διαδικτυακά, μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης που έκανε νωρίς το πρωί της Μ. Πέμπτης.

Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και ο Da απέδειξε ξανά πόσο πολύ την αγαπάει

«Ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ»

Η σχεδιάστρια μόδας ξέρει καλά πως να διατηρεί τη σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της. Αυτό αποδεικνύει και ανήμερα των γενεθλίων του. Συγκεκριμένα, η 50χρονη δημοσίευσε δύο παλαιότερες φωτογραφίες τους, στις οποίες ο Da φαίνεται πανευτυχής.

Στην περιγραφή της δημοσίευσής της, η σχεδιάστρια έγραψε: «Χρόνια πολλά Da, μου αρέσει που μεγαλώνουμε μαζί. Είσαι τα πάντα για εμάς! Ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/p/C6dOiYxIeUQ/

Τα γενέθλια του Da φαίνεται ότι θα συνοδευτούν από ένα πάρτι, το οποίο έχει ετοιμάσει η Victoria. Η σχεδιάστρια, με story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε φανερές τις προετοιμασίες για το πάρτι. Τα μπαλόνια που στολίζουν το σπίτι τους σήμερα 2 Μαΐου και η φράση «Birthday balloons», με την οποία η Victoria συνόδευσε την ανάρτησή της, το αποδεικνύουν.

Τα παιδιά του Da Beckham του ευχήθηκαν χρόνια πολλά με τον δικό τους τρόπο

Η Victoria, όμως, δεν είναι η μόνη που ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Da με έναν ξεχωριστό τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο έκανε και ο γιος τους, Romeo, ο οποίος ανέβασε σε story στο Instagram ένα βίντεο με τον πατέρα του, βάζοντας και δύο γκρι καρδιές.

Πριν από τρεις ημέρες, ο Romeo, είχε τιμήσει ξανά τον Da, αναρτώντας μία εικόνα με ασπρόμαυρο φίλτρο στην οποία φαίνεται μία κορνίζα με μία παλιά τους φωτογραφία ακουμπισμένη σε ένα τραπέζι. Το post του 21χρονου ποδοσφαιριστή συνοδεύτηκε από μία μαύρη καρδιά, στην περιγραφή της ανάρτησης.

Τις διαδικτυακές ευχές του έστειλε στον πατέρα του και ο 19χρονος Cruz Beckham, ο οποίος μεσώ stories στο Instagram έδειξε ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του. Συγκεκριμένα, ο Cruz δημοσίευσε τρεις εικόνες πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή. Η πρώτη είναι μία παιδική του ανάμνηση από το γήπεδο, η δεύτερη τον δείχνει να τραβά φωτογραφία τον Da και η τρίτη είναι μία αναδημοσίευση από την επίσημη ιστοσελίδα της Manchester United, στην οποία έγραψε ιστορία την δεκαετία του ΄90.

Ο Brooklyn είναι ο μόνος γιος του Da και της Victoria που δεν έχει αναρτήσει ως τώρα κάποια ανάρτηση σχετικά με τα γενέθλια του πατέρα του.

Η Victoria Beckham γίνεται 50 και λέει: «Πίστεψε πρώτη στον εαυτό σου – οι άλλοι θα ακολουθήσουν»

κεντρικής εικόνας: @victoriabeckham



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό