17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Paris Hilton: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της και το τρυφερό βίντεο με τον γιο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Paris Hilton απολαμβάνει τη μητρότητα και δεν σταματά να μοιράζεται τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της. Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Paris Hilton η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των δύο παιδιών της.

Η 43χρονη και ο σύζυγός της, Carter Reum υποδέχθηκαν την κόρη τους τον Νοέμβριο του 2023 και έκτοτε ζουν την απόλυτη ευτυχία. Το ζευγάρι δεν δίστασε να ομολογήσει πως επέλεξε την παρένθετη μητρότητα καθώς η Hilton θεωρούσε ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει λόγω μετατραυματικού στρες που απέκτησε μετά από σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στο σχολείο.

O γιος της Paris Hilton έγινε ενός:Το θεματικό πάρτι & οι νέες φωτογραφίες

Η Paris Hilton μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Πριν από λίγα 24ωρα η Paris Hilton μοιράστηκε μερικές υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά την 6 μηνών κορούλα της, London.

https://www.instagram.com/p/C58u_4OuMFI/

«Σας παρουσιάζω τη London Marilyn Hilton-Reum. Ονειρευόμουν πάντα να έχω μια κόρη που λέγεται London. Είμαι τόσο ευγνώμων που είναι εδώ. Πραγματικά εκτιμώ κάθε στιγμή που περνάω μαζί της. Μαζί με τον Phoenix, τα αγγελικά μωρά μου έδειξαν μια αγάπη που ποτέ δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να τρέξει τόσο βαθιά πριν γίνω η μητέρα τους. Το απίστευτο ταξίδι μου στη μητρότητα ενέπνευσε ένα νέο, βαθιά προσωπικό τραγούδι με την αγαπημένη μου φίλη Sia που λέγεται «Fame Won’t Love You». Το τραγούδι χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι ο ιδιαίτερος δεσμός που νιώθω με τα παιδιά μου, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου είναι πιο πολύτιμος από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είναι ένας ύμνος που θα σας δώσει τη δύναμη να κρατήσετε τις πιο ιερές σχέσεις σας ακόμη πιο κοντά στην καρδιά σας-είτε με την οικογένεια, τους φίλους ή τον εαυτό σας», έγραψε η Paris Hilton στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C5yWTqeumY6/

Η Paris Hilton αποκάλυψε την άφιξη του δεύτερου παιδιού της, της London και οι fans της ξετρελάθηκαν

https://www.instagram.com/p/C4tNAUOOD1i/

Η διάσημη κληρονόμος μίλησε πρόσφατα στο People για τη νέα της ζωή μετά τη μητρότητα και επισήμανε ότι επιτέλους η ζωή της μοιάζει ολοκληρωμένη, καθώς είναι παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής της και απέκτησε μια πολύ όμορφη οικογένεια.

«Με τη Γιορτή της Μητέρας προ των πυλών, δεν μπορούσα να αντισταθώ από το να συστήσω στον κόσμο το κοριτσάκι μου, τη London, και να μοιραστώ αυτές τις πολύτιμες στιγμές της οικογένειάς μας. Ο Phoenix και η London είναι τα πάντα για μένα και νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που είμαι παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής μου και έχω την όμορφη οικογένειά μας. Έχω δίπλα μου την καλύτερη ομάδα και η ζωή μου μοιάζει επιτέλους ολοκληρωμένη», δήλωσε η 43χρονη.

Ο μικρός Phoenix είναι ο μεγαλύτερος φαν της Paris Hilton

Πριν από μερικές ημέρες η Paris Hilton δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τον γιο της, Phoenix το οποίο συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Όταν αυτή είναι η αντίδραση του γιου σου που ακούει το νέο σου τραγούδι για πρώτη φορά».

https://www.instagram.com/reel/C6AAgAvuOrB/

Λίγες ημέρες μετά το bullying η Paris Hilton με τον γιο της έκαναν την πιο γλυκιά μεταμφίεση

Η Paris Hilton και ο Carter Reum επισφράγισαν τον έρωτά τους το 2021 και τo 2023 υποδέχτηκαν τον γιο τους Phoenix μέσω παρένθετης μητέρας. Τον Νοέμβριο του 2023, η χρυσή κληρονόμος ανακοίνωσε στα social media τον ερχομό της κόρης τους, London η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/C33XYrZOVbZ/

κεντρικής: parishilton



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό