24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Κούβα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Iωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει στην Αβάνα με floral looks και στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας. Οι κομψές εμφανίσεις και το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της. 

Η Iωάννα Παλιοσπύρου είδε ξαφνικά τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στις 20 Μαΐου του 2020.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η 37χρονη υποβλήθηκε σε αμέτρητα χειρουργεία και κατάφερε να επουλώσει μεγάλο μέρος των εγκαυμάτων της, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια αποκατάστασης που θα της εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

https://www.instagram.com/reel/C6Cots7Ijhh/

Τσιμτσιλή, Παλιοσπύρου, Καραμανλής με τα δίδυμα και άλλοι Έλληνες που βρέθηκαν στο ματς της Εθνικής

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε στην Κούβα και στέλνει good vibes

Μια ματιά στο προφίλ της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο πολύ αγαπά τη μόδα και τα ταξίδια. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει σε δημοφιλείς προορισμούς, γεμίζοντάς μας με όμορφες εικόνες και αισιόδοξες αναρτήσεις.

Πριν από λίγα 24ωρα η 37χρονη αποφάσισε να επισκεφθεί ένα ιδιαίτερο μέρος και έτσι ετοίμασε βαλίτσες για την Κούβα όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα μαζί με μια καλή της φίλη.

https://www.instagram.com/p/C5vubfDsxI0/

«Κάνουμε αναμνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο», έγραψε η φίλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη λεζάντα του post της.

Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν με εντυπωσιακά maxi φορέματα, που αποτελούν ιδανική πρόταση για τις βραδινές σου εξόδους στην πόλη, για ένα δείπνο ή κάποιο άλλο επίσημο event.

«Στα καλύτερα πας. Ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι σου. Θεά όπως πάντα. Love the outfits», σχολίασε μια follower.

Ενώ κάποιος άλλος επισήμανε: «Να περνάς καλά Ιωάννα. Το αξίζεις.»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν σταματάει να φροντίζει και να αγαπάει τον εαυτό της

https://www.instagram.com/reel/C5tA1RYMHJP/

«Κάθε άνθρωπος βγάζει ένα διαφορετικό χρώμα από μέσα σου. Εγώ τι χρώμα σου βγάζω;», ρώτησε η 37χρονη τους followers της ποζάροντας με ένα υπέροχο total blue look και μεγάλο ψάθινο καπέλο που της ταιριάζει πολύ.

Νωρίτερα η ίδια είχε φωτογραφηθεί με μια ροζ, maxi δημιουργία σε floral print, που μας ταξίδεψε σε εξωτικά μέρη και έφερε λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

https://www.instagram.com/reel/C5i88ZJMWK3/

Ιωάννα και Δήμητρα συνδύασαν δουλειά με αναψυχή καθώς φωτογραφήθηκαν για τη νέα κολεξιόν της δεύτερης, με τις λήψεις τους να συγκεντρώνουν αρκετά κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/C5Yx1_rsRA_/

«Τι ωραίες που είσαστε και τι ωραία φορέματα!!!! (Θέλω κι εγώ!) Να περάσετε τέλεια!», έγραψε η Αννίτα Ναθαναήλ ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε: «Top»

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κούβα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν φύγει το 2023 θυμήθηκε το ταξίδι της στην Ισλανδία για έναν λόγο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παλεύει καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον και μέσα από το ίδρυμα που φέρει την επωνυμία της θέλει να βάλει ένα λιθαράκι για μια καλύτερη ζωή των εγκαυματιών.

Σχετικά με την ίδρυση του Ιδρύματος η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε αναφέρει στον ANT1: «Ανακάλυπτα σταδιακά και μόνη μου πράγματα που υπάρχουν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. Εγώ στάθηκα τυχερή εισέπραξα πολύ αγάπη και στήριξη. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος άλλος θα τα καταφέρει χωρίς τόσο μεγάλη στήριξη».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω την δύναμη που έλαβα εγώ και σε άλλους. Θέλω να δημιουργήσω τις συνθήκες για να λάβει ο οποιοσδήποτε έχει ανάγκη την απαραίτητη στήριξη. Είμαστε στο ξεκίνημα, ένα μικρό κεφάλαιο το έχω βάλει εγώ από τα χρήματα που μου έχει δώσει ο κόσμος και ήθελα με έναν τρόπο να το δώσω πίσω στην κοινωνία».

https://www.instagram.com/reel/C1Ff_b5sJ82/

Σε παλαιότερη συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σπιντζή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφερε στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την επίθεση με το βιτριόλι δηλώνοντας: «Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω. Έχω περάσει πολλές φορές από τη περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με την ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω».

κεντρικής: paliospirou.joanna



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό