17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νεϊμάρ: Χώρισε με την Μπρούνα Μπιανκάρντι για το Onlyfans

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Neymar και η Bruna Biancardi χώρισαν μετά τα ντοκουμέντα για τις απιστίες του ποδοσφαιριστή. Η επιβεβαίωση του χωρισμού και οι ωραιότερες φωτογραφίες με την κόρη τους.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Νeymar και η Bruna Biancardi, μόλις έναν μήνα μετά την γέννηση της κόρης τους, Μavie.

Πολλά ήταν το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει βάλει τέλος στη σχέση του ωστόσο μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις δύο πλευρές.

Neymar και Bruna Biancardi χώρισαν ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους

Πρόσφατα ο Neymar είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για απιστία προς την σύντροφό του καθώς κυκλοφόρησαν πλάνα με τον ίδιο να διασκεδάζει με δύο διαφορετικές γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ισπανία.

https://www.instagram.com/p/CyFC5XIur7x/

Δημοσίευμα της Bild υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε ένα ιδιαίτερο συμβόλαιο που επέτρεπε στον ποδοσφαιριστή να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής και η 29χρονη influencer όταν έγιναν γονείς στις 7 Οκτωβρίου και υποστήριζαν ότι η κόρη τους ήρθε για να ολοκληρώσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα η Bruna Biancardi είναι πρόθυμη να διατηρήσει καλές σχέσεις με τον Neymar για χάρη της κόρης τους.

Ο 31χρονος τραυματίστηκε τον προηγούμενο μήνα σε ματς της Εθνικής Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά την επέμβαση στο γόνατό του και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα μέσα του 2024.

Tom Brady & Irina Shayk χώρισαν μετά από 4 μήνες και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

https://www.instagram.com/p/Cz7BvdAOAYu/Η Bruna Biancardi επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Neymar

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Bruna Biancardi επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιωτικό ζήτημα, αλλά επειδή συχνά με αναφέρουν σε ειδήσεις, υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω πια σχέση. Είμαστε γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια τόσο συχνά με τις ειδήσεις. Σας ευχαριστώ».

Αφορμή για τον χωρισμό του ζευγαριού φαίνεται πως στάθηκε το μοντέλο του OnlyFans, Aline Farias, η οποία διέρρευσε συνομιλίες της με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζητούσε επίμονα να του στείλει γυμνές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Cl7PhcFMIiE/

Το φως της δημοσιότητας είδε η συνομιλία που είχε ο Neymar με το μοντέλο, στην οποία της ζητούσε «πικάντικο» φωτογραφικό υλικό.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

κεντρικής: neymarjr



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό