17.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Με το γκολ-ποίημα του Αντρέ Γκόμες πέρασε η Έβερτον, ασταμάτητη η Νόριτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η βραδινή δράση στην Αγγλία για το FA Cup είχε… βροχή από γκολ. Στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον πήρε την πρόκριση απέναντι από την Κρίσταλ Πάλας με 1-0. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε τα εύκολα… δύσκολα και προκρίθηκε στην παράταση με 3-2, ενώ η Νόριτς γλίτωσε το «κάζο» με την Μπρίστολ Ρόβερς, την οποία νίκησε 3-1 με ανατροπή. 

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Τα «ζαχαρωτά» σκόραραν από απευθείας φάουλ του Αντρέ Γκόμες (42′). Αξίζει να αναφερθεί πως ο χαφ των γηπεδούχων είχε να σκοράρει 1.848 μέρες.

Αυτό έμελλε να είναι και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο έστειλε την ομάδα του Ντάις στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-3 (παρ.)

Ο Άντριου Ομαμπαμιντέλε έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 16′, όντας αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικολάς Ντομίνγκεζ (1-0).

Έπειτα από λάθος της άμυνας, η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο διπλασίασε τα τέρματά της στην αρχή του ημιχρόνου με τον Ντανίλο Ντο Σάντος, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 σε κενή εστία (46′).

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι με γκολ του Άλμπι Μόργκαν στο 61′, αλλά και του Κάιλ Τζόσεφ (78′) έφεραν το παιχνίδι στο 2-2 και το έστειλαν στην παράταση. 

Reuters

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης (110′), ο Κρις Γούντ έσωσε τους «κόκκινους» και τους έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου με το τελικό 3-2. 

Μπρίστολ Ρόβερς – Νόριτς 1-3

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στην αναμέτρηση με τον Λουκ ΜακΚόρμικ (20′). 

Η ισοφάριση του σκορ σε 1-1 ήρθε για τους φιλοξενούμενους με τον Γκάμπριελ Σάρα (53′).

Λίγα λεπτά μετά (59′) ο Άνταμ Άιντα ανέτρεψε το σκορ σε 2-1 από την άσπρη βούλα. 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού (87′) για τα «καναρίνια» ο Κέβιν ΜακΚλίν, για να «σφραγίσει» για την ομάδα του την πρόκριση στην φάση των «32» του κυπέλλου (3-1). Στο ματς δεν αγωνίστηκε, για λογαριασμό της Νόριτς, ο Δημήτρης Γιαννούλης. 

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 1-0 (42′ Γκόμες)

Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-3 (61′ Μόργκαν, 78′ Τζόσεφ – 16′ Ομαμπαμιντέλε, 46′ Ντανίλο, 110′ Γουντ) 

Μπρίστολ Ρόβερς – Νόριτς 1-3 (20′ ΜακΚόρμικ – 53′ Σάρα, 59′ Άιντα, 87′ ΜακΚλίν)

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό