16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάπου Γκόμες: Απορρίφθηκε η έφεση, οριστικά δύο χρόνια εκτός λόγω ντόπινγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πάπου Γκόμες θα πρέπει να αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα, να βρίσκεται εκτός των αγωνιστικών χώρων, αφού η έφεση του για ντόπινγκ απορρίφθηκε και έτσι θα συνεχίζει να εκτίει την πρωταρχική ποινή των δύο ετών.

Ο Πάπου Γκόμες, είχε κληθεί σε έλεγχο ντόπιγκ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο βρέθηκε και θετικός. Σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είχε περάσει μια δύσκολη νύχτα πριν την έναρξη του Μουντιάλ και είχε πιεί από το σιρόπι του γιού του, χωρίς να συμβουλευτεί πρωτίστως τον γιατρό της Σεβίλλη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να βρεθεί θετικός στον έλεγχο με την ομοσπονδία να τον τιμωρεί με δύο χρόνια αποκλεισμό. Ο Γκόμες φυσικά, προέβη σε αίτημα έφεσης, με τα αποτελέσματα της ανακοίνωσης να μην είναι προς όφελός του, αφού η όποια του ελπίδα έπεσε στο κενό. Ο ποδοσφαιριστής, θα μείνει οριστικά εκτός γηπέδων για δύο χρόνια, ενώ βρίσκεται ήδη στα 36 και ο ένας χρόνος τιμωρίας του έχει ήδη εκτιθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα ξανά επιστρέψει στα γήπεδα στα 37 του. 

Ο Αργεντίνος αγωνίζεται για λογαριασμό της Μόντσα, η οποία αναμένεται να  προέβη σε σχετική ανακοίνωση για την απόφαση, που έγινε γνωστή, με τον τεχνικό της ομάδας των Ιταλών πάντως να το είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό