18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Νότιγχαμ ζητά να δημοσιευτούν τα φωνητικά των διαιτητών στο ματς με Έβερτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ, η ομάδα από το Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν έντονα παράπονα με τη λήξη του παιχνιδιού για τη διαιτησία και εξέδωσαν ανακοίνωση προς την Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έμεινε μόνο σε αυτό, καθώς με νέα της ανακοίνωση, ζητάει να δημοσιευθούν τα φωνητικά των διαιτητών από το ματς με την Έβερτον.

Δείτε την ανακοίνωση:«Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέβαλε σήμερα επίσημο αίτημα στην PGMOL (Επιτροπή Διαιτητών στην Αγγλία) να δημοσιοποιήσει τις ηχογραφήσεις μεταξύ των διαιτητών κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.

Ο σύλλογος ζήτησε να δημοσιοποιηθούν οι ηχογραφήσεις με τις συνομιλίες σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις: στο μαρκάρισμα του Άσλεϊ Γιανγκ στον Τζοβάνι Ρέινα (24ο λεπτό), στο χέρι του Άσλεϊ Γιανγκ (44ο λεπτό) και στο μαρκάρισμα του Άσλεϊ Γιανγ στον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι (56ο λεπτό).

Υποστηρίζουμε σθεναρά το δικαίωμα της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινότητας και των υποστηρικτών μας να έχουν πρόσβαση στον ήχο και την απομαγνητοφώνηση για πλήρη διαφάνεια, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα του αθλήματος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό