18.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Νίκη απ’ τα 11 μέτρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Έβερτον

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στις νίκες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στην Έβερτον, με σκορ 2-0, για την 28η αγωνιστική της Premier League. Αμφότερα τα τέρματα μπήκαν απ’ την άσπρη βούλα, πρώτα με τον Μπρούνο Φερνάντες (12′) και μετά με τον Μάρκους Ράσφορντ (36′).

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο κι απ’ τις δύο ομάδες, με τα «ζαχαρωτά» να απειλούν πρώτα με σουτ του Αμαντού Ονάνα, μόλις στο 3′ και την επέμβαση του συνεπίθετου τερματοφύλα των γηπεδούχων. Στο 12′ ο Ταρκόφσκι θα ανατρέψει τον Γκαρνάτσο και ο αρχηγός της ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες θα ευστοχήσει απ’ τα 11 μέτρα, γίνοντας ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απ’ την άσπρη βούλα (29).

Οι δύο ομάδες απειλούσαν συνεχώς η μία την εστία της άλλης, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν το δεύτερο γκολ. Ο Γκαρνάτσο θα κερδίσει και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά απ’ τον Γκόντφρι, στο 36′ και ο Ράσφορντ θα εκτελέσει εύστοχα τον Πίκφορντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα απ’ το Λίβερπουλ ήταν καλύτερη (12-6 τελικές), αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις φάσεις της σε γκολ. Μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Ντουκουρέ, απ’ τη μικρή περιοχή, που απέκρουσε ο Ονάνα (58′).

Νίκη που έψαχνε «απεγνωσμένα» η ομάδα του Τεν Χαγκ, για να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της Ευρώπης, αφού ανέβηκε στους 47 βαθμούς και πλησίασε στους τρεις την 5η Τότεναμ (τα «σπιρούνια» έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα). Απ’ την άλλη, η ομάδα του Σον Ντάις παρέμεινε στους 25 και την 16η θέση, με τη ζώνη του υποβιβασμού να την «γλυκοκοιτάει».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Λίντελεφ, Μέινου (78′ Άμραμπατ), Καζεμίρο, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (83′ Άντονι), Ράσφορντ

Έβερτον (Σον Ντάις): Πίκφορντ, Γκόντφρι, Ταρκόβσκι, Μπρεϊθγουέιτ, Μικολένκο, Χάρισον (61′ Γκόμπιν), Ονάνα, Γκάρνερ (75′ Γιανγκ), ΜακΝίλ, Ντουκουρέ (61′ Γκόμες), Μπέτο (61′ Κάλβερτ-Λιούιν)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό