20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Καυτός» Λάζαρος Λάμπρου… ξέρανε τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ολλανδικό πρωτάθλημα έχει για μία ακόμη χρονιά μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τη μάχη του τίτλου και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά και στις ομάδες που «καίγονται» για την παραμονή τους στην Eredivisie. Μία από αυτές είναι και η Εξέλσιορ, στην οποία αγωνίζεται ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ο Έλληνας επιθετικός, δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή του φετινή κατάσταση και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Κόντρα στη Φόλενταμ, βρήκε δύο φορές δίχτυα και ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του στην εντός έδρας νίκη με 4-0.

Ο 26χρονος ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και είπε να «πυροβολήσει» και στο Άμστερνταμ. Η Φόλενταμ φιλοξενήθηκε από τον Άγιαξ για την 31η αγωνιστική της Eredivisie. Ο «Αίαντας» που παλεύει για μία θέση που θα του δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, είχε ανοίξει το σκορ με τον Ρενς στο 27′, όμως στο 38′ ο Μπας είχε ισοφαρίσει. Εκεί είναι που ανέλαβε δράση ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος μετά από σέντρα του Γκούντμιν, πήρε την κεφαλιά και στο 53′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό