20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο ο Άγιαξ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άγιαξ ο Τζόρνταν Χέντερσον. Ο Άγγλος μέσος έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα στη Σαουδική Αραβία και επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό του «Αίαντα».

Διαβάστε όσα είπε:

«Όταν ήμουν παιδί, προφανώς υπήρχαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έπαιζαν για τον Άγιαξ. Μπορώ να θυμηθώ τους Ζέεντορφ, Ράικαρντ, Φαν Μπάστεν, Κρόιφ, Ιμπραΐμοβιτς. Τότε, προφανώς πιο πρόσφατα, [Λουίς] Σουάρες, επειδή είμαι φίλος μαζί του επίσης, έτσι υπάρχουν τόσοι πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έχουν παίξει για αυτόν τον σύλλογο, γι’ αυτό και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο. Έτσι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και το να βλέπω όλη αυτή την ιστορία είναι πραγματικά απίστευτο.

Ο Άγιαξ ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, μιλάει από μόνος του με τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης που έχουν παίξει εδώ για πολλά πολλά χρόνια. Μόλις κατάλαβα ότι υπήρχε μια ευκαιρία, ήμουν ενθουσιασμένος και συγκλονισμένος. Ήταν κάτι που ήθελα να προσπαθήσω και να το πραγματοποιήσω».

Για τον αριθμό «14» και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να το πάρει: 

«Το ’14 είναι ο αριθμός μου, αλλά αυτό δεν επιτρέπεται εδώ, το έμαθα! Ήξερα ότι είχε αποσυρθεί για τον Κρόιφ, κάτι που είναι κατανοητό», είπε ο Χέντερσον. «Το Νο 6 είναι καλό για μένα, είναι τα γενέθλια του γιου μου και ο μπαμπάς μου, όταν ήταν μικρότερος, έπαιζε το Νο 6, οπότε ελπίζω να είναι καλός οιωνός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό