20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Χέντερσον πάει στον Άγιαξ, μετά την λύση του συμβολαίου του με την Αλ Ετιφάκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν είχε μείνει ευχαριστημένος από την μεταγραφή του στην Αλ Ετιφάκ και ήθελε επειγόντως να αποχωρήσει από την Σαουδική Αραβία, με στόχο να επιστρέψει στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τους «Times», ο Άγγλος διεθνής έχει ήδη φύγει από την Αλ Ετιφάκ, βρίσκεται στο Νησί και κάνει σχέδια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος μοιάζει πολύ πιθανό να είναι ο Άγιαξ, παρά την επιθυμία του να γυρίσει πίσω στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Ο Αίαντας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χέντερσον και θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ψάχνει άμεσα τρόπο να φύγει από το Saudi Pro League και να μετακομίσει πίσω στην Ευρώπη.

Το Σαββατοκύριακο ο Χέντερσον βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Αλ Ετιφάκ στο Άμπου Ντάμπι, αλλά το βράδυ τη Τρίτης (16/1) έφυγε για την Αγγλία, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το δημοσίευμα της «Daily Mail» που έφερε στο φως τη δυσαρέσκεια του

Στις αρχές του Ιανουαρίου, η «Daily Mail» ανέφερε ότι ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ, που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, έχει μετανιώσει για την απόφαση του να φύγει από την Αγγλία και επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στο Νησί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χέντερσον δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση της Αλ Ετιφάκ, που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτός είναι ένας λόγος που έχει συμβάλει στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό