20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιστορική «σφαλιάρα» στον Άγιαξ του Φαν’τ Σχιπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρομερή και ιστορική νίκη της Φέγενορντ, η οποία «διέλυσε» με 6-0 τον Άγιαξ και τον «κέρασε» με την πιο βαριά ήττα στην ιστορία σε μεταξύ τους παιχνίδι. Όλα στραβά και ανάποδα για την ομάδα του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει από τον «Αίαντα».

Ο Άγιαξ διανύει μία άκρως απογοητευτική χρονιά, τελείωσε το ματς με μόλις 1 σουτ (!) και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Βρίσκεται μετά από αυτήν την ήττα στην 6η θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει ακόμα και με το να μείνει εκτός Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν.

Η Φέγενορντ έβαλε τρία γκολ σε διάστημα 12 λεπτών και «καθάρισε» από το πρώτο μέρος, χάρις στα τέρματα των Ιγκόρ Παϊσάο (34′), Γιακούμπα Μιντέχ (35′) και Ντέιβιντ Χάνκο (45+1′). Ο Μιντέχ ξαναβρήκε δίχτυα στο 56′ για το 4-0, ενώ ο Κίντεν Τίμπερ στο 62ο λεπτό ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 5-0.

Ο Άγιαξ δέχθηκε και 6ο γκολ στο 66′ από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παϊσάο κι ενώ μέχρι και το 83ο λεπτό δεν είχε καταφέρει να καταγράψει… ούτε 1 σουτ στο ματς και το ολοκλήρωσε γενικώς με μόλις 1! Η Φέγενορντ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και είναι στο -9 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν με πέντε αγωνιστικές να απομένουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό