23.4 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την «Τούμπα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ, σταμάτησε στα προημιτελικά του Conference League, μία φάση στην οποία οι Θεσσαλονικείς είχαν φτάσει και πριν από δύο χρόνια. Μπορεί ο «δικέφαλος του βορρά» να έμοιαζε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Κλαμπ Μπριζ, η οποία είχε αλλάξει προπονητή λίγες μέρες πριν το πρώτο μεταξύ τους ματς, ωστόσο οι Βέλγοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με 2/2 νίκες.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο σε αυτές τις αναμετρήσεις, ωστόσο ο coach της ομάδας του Μπριζ, ο Νίκι Χάγιεν, αποθέωσε τον κόσμο στην «Τούμπα». Ο ίδιος, μίλησε στο nieuwsblad.be και χαρακτήρισε το γήπεδο των Θεσσαλονικιών ως το… καζάνι της μάγισσας. Ο Βέλγος προπονητής μάλιστα, αποκάλυψε και ένα κόλπο που σκέφτηκε για να δείξει στους παίκτες του σε πόσο «καυτή» έδρα παίζουν.

Διαβάστε όσα είπε: «Μετά τον ΠΑΟΚ… τσιμπήθηκα. Τότε λες: Αυτό είναι πολύ ωραίο. Στην Τούμπα ήταν το καζάνι της μάγισσας. Λοιπόν, όταν φτάσαμε στο γήπεδο με το επιτελείο μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, χαιρετήσαμε επιδεικτικά το τμήμα των φιλοξενούμενων, ώστε να αυξηθούν τα ντεσιμπέλ από τους Έλληνες οπαδούς. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες θα μπορούσαν να πάρουν μια ιδέα για την ατμόσφαιρα»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό