31 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Στην τελική ευθεία για Βερολίνο οι Σλούκας και Χουάντσο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αν και ζορίστηκε στη Θεσσαλονίκη και χρειάστηκε να παίξει στην παράταση, κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League. Βέβαια το μυαλό όλων στο «τριφύλλι» βρίσκεται στο Final Four, καθώς την Παρασκευή (24/05) είναι ο ημιτελικός με τη Φενέρμπαχτσε.

Τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαν δύο σημαντικές απουσίες για τον Εργκίν Αταμάν, καθώς τόσο ο Κώστας Σλούκας, όσο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ήταν τραυματίες και δεν μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα τους. Τα ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό AKTOR, είναι ότι αμφότεροι ακολούθησαν ένα μέρος του κανονικού προγράμματος της σημερινής (20/5) προπόνησης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού ενώ αντίστοιχα ο Ισπανός φόργουορντ από θλάση στην αριστερή του γάμπα. Όλα δείχνουν ότι θα είναι και οι δύο πανέτοιμοι για το πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Υπενθυμίζουμε ότι στα play offs η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε game 5, ενώ τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια. Μετά από 12 χρόνια, η ελληνική ομάδα επιστρέφει σε Final Four και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της με την κορυφή. Αν περάσει στον τελικό θα παίξει με τον νικητή του Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό