23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή photo με τη βαφτισιμιά της και η ευχή των fans

Ειδήσεις Ελλάδα

H Κατερίνα Καινούργιου έγινε πρόσφατα νονά και η χαρά της δεν κρύβεται. Η έξοδος με τη βαφτισιμιά της, η τρυφερή φωτογραφία και οι γλυκές ευχές των θαυμαστών της.

Με τον ωραιότερο τρόπο ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία το πρωί του Σαββάτου (21.10) πραγματοποίησε έξοδο με την βαφτιστήρα της, στο κέντρο της Αθήνας για να χαρούν τον ήλιο και να αγοράσουν δώρα.

Η παρουσιάστρια βάπτισε πρόσφατα την κόρη της επί χρόνια φωτογράφου της, Πωλίνας Νιάρχου και επισφράγισε την φιλία-συνεργασία τους με μια κουμπαριά. Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» τρέφει μεγάλη αδυναμία στην μικρή Αριάδνη και ποζάρει συνεχώς μαζί της, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα social media.

Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τη βαφτιστήρα της και οι ευχές των followers

H 38χρονη και η μικρή Αριάδνη έκαναν βόλτα στα μαγαζιά με την παρουσιάστρια να αγοράζει τα πιο girly σύνολα για την πνευματική της κόρη καθώς και ένα μεγάλο κουτί γεμάτο με αρκουδάκια.

Λίγο αργότερα οι δυο τους πόζαραν μαζί (πιθανότατα στον φακό της μαμάς Πωλίνας) με την παρουσιάστρια να ποστάρει την τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CyrGJwOrTbH/

«Σάββατο μαζί σου», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tα σχόλια και οι ευχές

Η κουμπάρα της παρουσιάστριας και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της κάνοντας τα πιο γλυκά σχόλια, με τον δημοσιογράφο να της τονίζει πως είναι απόλυτα έτοιμη να γίνει μητέρα.

«Οι κουκλίτσες μου ❤️ σε ευχαριστούμε νονά μας για τη σημερινή μέρα! Ήταν όλα υπέροχα όπως πάντα! Love you», έγραψε η Πωλίνα Νιάρχου.

Oι followers της Κατερίνας Καινούργιου τόνισαν πόσο πολύ χαρούμενη δείχνει έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή Αριάδνη και της ευχήθηκαν από καρδιάς να αποκτήσει σύντομα μία κόρη.

Το σχόλιο «φωτιά» της Σοφίας Καρβέλα στην Κατερίνα Καινούργιου έγινε για το hot ολόσωμο μαγιό

https://www.instagram.com/p/Cx3eCJBLJ0q/

«Αν δεις την ουσία θα καταλάβεις πως είσαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους…Θα το καταλάβεις από την πληρότητα που θα νιώθεις ακούγοντας το παιδί να σε φωνάζει νονά. Θα το καταλαβαίνεις καθώς θα το βλέπεις να μεγαλώνει και θα πλημμυρίζεις από περηφάνια σε κάθε του κίνηση… Αισθάνεσαι απεριόριστη χαρά και ταυτόχρονα αγνή υπερηφάνεια… Πωλινάκι μου κ Νίκο …σας ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή να γίνω η νονά της …υπεροχής Αριάδνης. Νιώθω ευλογημένη που βίωσα ξανά αυτό το μυστήριο», είχε γράψει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια την ημέρα της βάπτισης.

H συγκίνηση της παρουσιάστριας όταν αναφέρεται στη μητρότητα

Τον Ιανουάριο η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε on air με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη, με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια», σχολίασε τότε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας της ευχήθηκε να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την «Katken» να ξεσπά σε δάκρυα.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουνταράς και πρόσθεσε: «Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες, αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις».

κεντρικής: katken85



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό