23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Maserati δίνει τις πρώτες φωτογραφίες των πρωτοτύπων της νέας GranCabrio

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις αρχές του μήνα η Maserati αποκάλυψε τη νέα γενιά της GranTurismo, με την ιταλική εταιρία να δίνει σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες πρωτοτύπων της GranCabrio.
Αυτά έχουν ήδη βγει στους δρόμους της Μόντενα για τα αρχικά στάδια των δοκιμών ανάπτυξης, με τον Massimo Capaldi, επικεφαλής των παγκόσμιων προϊόντων της, να αποκαλύπτει πως η νέα GranCabrio θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Όπως η GranTurismo, έτσι και η ανοιχτή έκδοση της θα προσφέρεται με το αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο απόδοσης 761 ίππων, με την οροφή του αυτοκινήτου να είναι κατασκευασμένη από ύφασμα. Εκτός από την GranCabrio Folgore, η GranCabrio θα είναι διαθέσιμη και με τον 3,0-λιτρο twin-turbo V6 κινητήρα απόδοσης 490 και 550 ίππων, με τη κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 8-τάχυτο αυτόματου κιβωτίου.
Εν όψει της κυκλοφορίας της νέας GranCabrio, τα πρωτότυπα υποβάλλονται σε εντατικές δοκιμές (στο δρόμο, στη πίστα και σε διάφορες συνθήκες χρήσης), με στόχο τη συλλογή βασικών δεδομένων για τη βέλτιστη τελική ρύθμιση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό