16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

To Genesis GV70 δοκιμάζει στη Ν.Κορέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις αρχές του μήνα διέρρευσε ένα εσωτερικό έγγραφο της Hyundai, το οποίο έδειχνε -μεταξύ άλλων- ότι η παραγωγή του Genesis GV70 θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει ότι το λανσάρισμα του μοντέλου θα γίνει στα τέλη του τρέχοντος έτους, τουλάχιστον σε ορισμένες αγορές.

Τις προηγούμενες ημέρες ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του μοντέλου πιάστηκε να κάνει δοκιμές στη Νότια Κορέα. Από τις φωτογραφίες διακρίνονται τα φωτιστικά σώματα, παρόμοιου σχεδιασμού με αυτά που είδαμε στα τελευταία μοντέλα της Genesis, ενώ φαίνεται και η έντονη κλίση στο τελείωμα της οροφής.

Το premium SUV θα έχει μέγεθος ανάμεσα στα Tucson και Santa Fe, με GV70 να τοποθετείται κάτω από το GV80. Θα τεθεί απέναντι από τα BMW X3, Audi Q5 και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Μηχανικά αναμένεται να κινείται από τον 3,3-λίτρων V6 απόδοσης 365 ίππων, τον 2,0-λιτρο 252 ίππων, έναν νέο 2,5-λίτρων απόδοσης 304 ίππων, αλλά και έναν 2,2-λίτρων diesel απόδοσης 200 ίππων, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια plug-in υβριδική υλοποίηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό