18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Genesis GV70 Project Overland – Πολυτέλεια που πάει… παντού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Essen Motor Show στη Γερμανία και η Genesis Ευρώπης σε συνεργασία με τους ειδικούς για κάθε είδους εκτός δρόμου όχημα, Delta 4×4 θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό GV70. Το πολυτελές μοντέλο της κορεατικής φίρμας δεν είναι γνωστό για τις off-road ικανότητες του, ούτε οι ιδιοκτήτες του έχουν δείξει ότι ζητούν κάτι τέτοιο αλλά η Genesis και η Delta 4×4 αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα όχημα που προσθέτει αυτό το στοιχείο στην ήδη μακριά λίστα των δυνατοτήτων του GV70 και το αποτέλεσμα είναι το “Project Overland”.
Οι μετατροπές της Delta 4×4 ξεκίνησαν από χαμηλά, στην ανάρτηση. Εκεί όπου τοποθετήθηκε ένα lift-kit το οποίο αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 50 χιλιοστά ενώ οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών ντύνονται με ελαστικά Continental ATR που εξασφαλίζουν ότι το GV70 Project Overland προσφέρει αυξημένη πρόσφυση ανεξαρτήτως επιφάνειας. Οι νέοι τροχοί γεμίζουν τα φαρδύτερα φτερά με τρόπο που ικανοποιεί εκτός από τους μηχανικούς και το μάτι ενώ στο εμπρός μέρος παρατηρούμε και τα 4 νέα LED φωτιστικά σώματα που τοποθετήθηκαν στα άκρα του προφυλακτήρα. Το πακέτο της αναβάθμισης περιλαμβάνει επίσης τις ράγες οροφής που χρησιμοποιούνται για να στερεωθούν δύο μεγάλα κουτιά αποθήκευσης και δύο πορτοκαλί πέδιλα για εκείνες τις φορές που ο οδηγός υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και πρέπει να διορθώσει το λάθος του…

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το Genesis GV70 Project Overland είναι ένα είδος κύκνειου άσματος για το κορεατικό crossover καθώς η αντικατάσταση του από το facelift είναι θέμα χρόνου. Ένα facelift που αναμένεται να δανείζεται πολλά στοιχεία από τα νεότερα μοντέλα της γκάμας με πρώτα και βασικότερα, τα νέα φωτιστικά σώματα και την ανανεωμένη γρίλια. Οι αλλαγές αναμένεται να συνεχίζονται και στο εσωτερικό αν και για περισσότερες λεπτομέρειες, καλύτερα να περιμένουμε για να δούμε όλους τους τομείς στους οποίους θα αναβαθμιστεί το GV70. Εν τω μεταξύ, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το GV70 Project Overland δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα concept και η Genesis δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να περάσει στην παραγωγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό