18.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S24: Με πλαίσιο από τιτάνιο όλη η σειρά;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από σχεδόν ένα μήνα, η Apple παρουσίασε τη νέα της σειρά iPhone 15, με τα Pro μοντέλα της να είναι εξοπλισμένα με πλαίσιο τιτανίου, εγκαταλείποντας τον ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε από τους προκατόχους τους. Τώρα, νέες φήμες θέλουν να δούμε τιτάνιο και στην επερχόμενη σειρά Galaxy S24 της Samsung.

Σύμφωνα με τον tipster Revegnus στο Χ, τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra θα έχουν όλα πλαίσια από τιτάνιο. Έχουμε ήδη δει και τις τρεις συσκευές σε renders που βασίζονται σε CAD, όπου οι άκρες τους εμφανίζονται πολύ επίπεδες.

The Galaxy S24, S24+, and S24 Ultra all have titanium frames.

— Revegnus (@Tech_Reve) October 5, 2023

Mέχρι τώρα, οι φήμες έκαναν λόγο για τιτάνιο αλλά μόνο για το S24 Ultra. Τώρα οι νέες πληροφορίες θέλουν επικάλυψη τιτανίου σε όλες τις συσκευές της επερχόμενης σειράς.

Η φήμη αυτή είναι ανεπιβεβαίωτη και αξίζει να αναφέρουμε πως ο διάσημος tipster για προϊόντα Samsung, Ice Universe, απάντησε στην αρχική ανάρτηση X, επαναλαμβάνοντας ότι μόνο το Ultra θα λάβει την επεξεργασία τιτανίου.

Η σειρά Samsung Galaxy S24 λέγεται πως θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, επομένως υπάρχει αρκετός χρόνος για να βγουν νέες πληροφορίες και διαρροές για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι περιμένουμε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό