23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Red Bull και Aston Martin συμφώνησαν με τη FIA για τη παραβίαση του budget cap

Ειδήσεις Ελλάδα

Τόσο η Red Bull όσο και η Aston Martin κατέληξαν σε Αποδεκτή Συμφωνία Παραβίασης με τη FIA, με τοις ποινές να ανακοινώνονται επίσημα αύριο, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο περιθώριο του GP στο Μεξικό.1ΑνανέωσηΕπίσημο: Πρόστιμο στη Red Bull 7 εκατ. δολαρίων και μείωση 10% στις αεροδυναμικές δοκιμές

Η Red Bull είναι ένοχη τόσο για μια “διαδικαστική παράβαση” όσο και για μια “μικρή δαπάνη εκτός ορίου”, η οποία πιστεύεται ότι είναι της τάξης των 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Red Bull φέρεται πως θα τιμωρηθεί τόσο με χρηματικό πρόστιμο, όσο και με τόσο οικονομικά όσο και με μειωμένη δυνατότητα χρήσης της αεροδυναμικής σήραγγας και του CFD.2Η Aston Martin είναι ένοχη μόνο για μια “διαδικαστική παραβίαση” που θεωρείται ότι σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο φορολογικό ζήτημα στο Ηνωμένο Βασίλειο που ερμηνεύτηκε διαφορετικά από την ομάδα και τη FIA.
Η ποινή που θα λάβει η Aston Martin θα είναι μόνο κάποιο χρηματικό πρόστιμο, όπως συνέβη και με την Williams όταν υπέβαλε τα οικονομικά της στοιχεία μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας τον περασμένο Μάρτιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό