22.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Porsche Vision 357 Speedster Concept

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο περιθώριο του Goodwood Festival of Speed η Porsche θέλοντας να γιορτάσει τα 75στα γενέθλια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της αυτοκίνητο, το 356 Νο. 1 Roadster, παρουσίασε το Vision 357 Speedster, μια σύγχρονη ερμηνεία του εμβληματικού ανοιχτού σπορ αυτοκινήτου της.

Αποτελεί ουσιαστικά στην ανοικτή έκδοση του Vision 357 Concept που παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους και βασίζεται στην 718 GT4 e-Performance. Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, με το πλαίσιο να προέρχεται από την 718 GT4 Clubsport και να διαθέτει τους ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία του Mission R concept.

Έχει κάλυμμα μόνο από τη πλευρά του συνοδηγού, έχει λογότυπα “75” σε διάφορα σημεία του σώματος, με τις μονομπούλωνες ζάντες 20″ να είναι κατασκευασμένες από μαγνήσιο και να έχουν carbon καλύμματα.

Αντί για πλαϊνούς καθρέπτες συναντάμε κάμερες και στο εσωτερικό συναντάμε carbon κάθισμα ενσωματωμένο στο monocoque πλαίσιο, αγωνιστική ζώνη έξι σημείων, ταμπλό από ανθρακονήματα με διαφανές ταμπλό οργάνων και υφασμάτινα λουριά αντί για χειρολαβές έτσι ώστε να μειώσει το βάρος όσο περισσότερο γίνεται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό