23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

O Tom Brady «το ζει» με την Irina Shayk

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Tom Brady γιόρτασε με τα παιδιά του και δημοσίευσε το πιο εντυπωσιακό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Αφρική.

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από την Gisele Bündchen, ο Tom Brady δείχνει έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο 46χρονος φέρεται να ζει ένα φλογερό ειδύλλιο με την Irina Shayk, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Το ταξίδι του Tom Brady στην Αφρική και το μακροσκελές μήνυμα

Ο πρώην σύζυγος του διάσημου μοντέλου αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι με τα παιδιά του και βρέθηκε στην Αφρική, όπου γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του. Πριν λίγες ώρες ο άσσος του NFL δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών και μοιράστηκε μερικές σκέψεις με τους διαδικτυακούς του φίλους.

https://www.instagram.com/p/CvrqaucLjQ3/

«Τι απίστευτο ταξίδι στην πιο εκπληκτική ήπειρο…Αφρική 🖤🖤🖤. Ήταν μια άλλη ειδική υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τις σχέσεις και τις αναμνήσεις… Αυτή την περασμένη εβδομάδα των γενεθλίων μου είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και να είμαι ευγνώμων για όλες τις απίστευτες ευλογίες. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μεγαλώνω ως αγόρι στο San Mateo ότι η ζωή μου θα γινόταν αυτό που έχει… Έχω ζήσει αρκετά τα πρώτα 45 χρόνια που ζω και αυτό που έχω αγαπήσει περισσότερο είναι οι άνθρωποι που έχω μοιράστηκα τα περισσότερα γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή με….τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους αγαπημένους μου και τους φίλους μου και όλοι εσείς έχετε προσθέσει τόσα πολλά σε αυτή την απίστευτη/περιπετειώδη ζωή. Το να ξυπνάω με την ανατολή του ηλίου και τα ανέγγιχτα μέρη του όμορφου πλανήτη μας, να παρακολουθώ αυτά τα ζώα σε όλο τους το μεγαλείο, να βλέπω πώς διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να ζήσουν με αληθινή χαρά και ευτυχία, συνεχίζει να μου φέρνει σπουδαία μαθήματα μάθησης. Όποιος με ξέρει ξέρει ότι μου αρέσουν τα αποσπάσματα… Έχω δύο στο μυαλό μου με τα οποία θέλω να ξεκινήσω αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Έχουν βαθύ νόημα για μένα και ίσως σας αρέσουν. Η ζωή που κάνεις, είναι το μάθημα που διδάσκεις, «Αν δεν είμαι για τον εαυτό μου, ποιος θα είναι για μένα; Αν δεν είμαι για τους άλλους, τι είμαι;». Τα είχα στο μυαλό μου εδώ και αρκετό καιρό και θα συνεχίσω να τα φέρνω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι της ζωής. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας αυτά τα πρώτα 45 χρόνια….Παίρνω αυτές τις επόμενες μέρες μία κάθε φορά, εστιάζοντας στο να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου για εμένα και τους άλλους, και να ζήσω μια ζωή με ακεραιότητα και σκοπό», έγραψε ο πρώην άσσος του NFL στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση αυτή ήρθε μία ημέρα ακριβώς μετά από εκείνη της Gisele Bündchen, η οποία μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Βραζιλία.

https://www.instagram.com/p/CvnLfhTOW1S/

Έξαλλος ο Bradley Cooper με το ειδύλλιο του Tom Brady και της πρώην του Irina Shyak

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του Tom Brady στην Αφρική.

Tο σχόλιο της Gisele Bündchen

Παρά τον χωρισμό τους, Gisele Bündchen και Tom Βrady διατηρούν φιλικές σχέσεις λόγω των παιδιών τους. Πριν λίγες ώρες το διάσημο μοντέλο σχολίασε το post του πρώην της αφήνοντας ένα emoji κάτω από την ανάρτηση.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 14χρονο Benjamin Rein και την 10χρονη Vivian Lake. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

«Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν υπάρχουν ΜΜΕ που κάνουν εικασίες σε κάθε βήμα της διαδρομής. Πάντα πίστευα ότι κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, έχει κάτι να μας διδάξει και συμβαίνει για την εξέλιξή μας», ανέφερε πρόσφατα η Gisele στη βραζιλιάνικη Vogue.

κεντρικής: tombrady



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό