18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

O Matthew Perry διαγράφει τον Keanu Reeves και απολογείται

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Matthew Perry υπόσχεται να αφαιρέσει τα άσχημα λόγια που έγραψε για τον Keanu Reeves από τις μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου του.

Στα σκάνδαλα των απομνημονευμάτων έχουμε ακόμα ένα καινούργιο, αυτήν τη φορά με ένα από τα αγαπημένα μας Φιλαράκια. Ο Matthew Perry είπε ότι θα αποσύρει τις αναφορές του για τον Keanu Reeves στις μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου του.

Matthew Perry: «Ήταν κακό αυτό που έκανα»

Ο Matthew Perry, ο αγαπημένος Chandler των Friends, αποφάσισε να αφαιρέσει το όνομα του Keanu Reeves από τις μελλοντικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του μετά τα αρνητικά σχόλια που έκανε για τον εξίσου αγαπημένο John Wick. Ο Perry είχε ζητήσει προηγουμένως συγγνώμη για τα αποσπάσματα που αναφέρονταν στον Reeves στο βιβλίο του “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”. Μιλώντας στο Los Angeles Times Festival of Books, ο Perry εξήγησε ότι αναλαμβάνει δράση για να διορθώσει το λάθος του, λέγοντας: “Είπα κάτι ανόητο. Ήταν ένα κακό πράγμα που έκανα”.

https://www.instagram.com/p/CrKIZ5TrbBX

Στο βιβλίο του λοιπόν, ο 53χρονος ηθοποιός μιλάει για τους δικούς του αγώνες με τον εθισμό και τον αλκοολισμό, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει κοστίσει τη ζωή και σε άλλους συναδέλφους του, κάνοντας αναφορά και στον River Phoenix, αδερφό του Joaquin Phoenix, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 1993.

John Wick 4: Το πιο αιματηρό, επίπονο και μεγάλο sequel που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε

Τι είπε ο Chandler για τον John Wick;

“Η λίστα των ιδιοφυιών που ήταν μπροστά από την εποχή τους είναι πολύ μακρύς για να τον περιγράψω εδώ – αρκεί να πω ότι κοντά στην κορυφή κάθε τέτοιας λίστας θα πρέπει να είναι ο συμπρωταγωνιστής μου στο A Night in the Life of Jimmy Reardon, ο River Phoenix”.

“Πάντα φαίνεται να είναι οι πραγματικά ταλαντούχοι τύποι που φεύγουν”, συνέχισε ο Perry. “Γιατί οι αυθεντικοί διανοούμενοι όπως ο River Phoenix και ο Heath Ledger πεθαίνουν, αλλά ο Keanu Reeves εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας; Ο River ήταν καλύτερος ηθοποιός από μένα, εγώ ήμουν πιο αστείος. Αλλά σίγουρα στάθηκα αντάξιος στις σκηνές μας – καθόλου μικρό κατόρθωμα, όταν το σκέφτομαι δεκαετίες αργότερα”.

Εκτός από αυτό το σχόλιο, ο Matthew Perry αναφέρεται ξανά στον Keanu Reeves στο σημείο που μιλάει για τον θάνατο ενός άλλου πρώην συμπρωταγωνιστή του, του Chris Farley, με τον οποίο συνεργάστηκε στο “Almost Heroes” και πέθανε και αυτός από υπερβολική δόση το 1997. Ο Perry εξομολόγησε πως “άνοιξε μια τρύπα στον τοίχο του καμαρινιού της Jennifer Aniston” όταν έμαθε για τον θάνατο του Farley, προσθέτοντας ξανά πως “Ο Keanu Reeves περπατά ανάμεσά μας”.

Jennifer Aniston: Τα Φιλαράκια είναι πλέον προσβλητικά για μια ολόκληρη γενιά

https://www.instagram.com/p/CqLeSbMjOggΗ ειλικρινής συγγνώμη του Matthew Perry

Ο Chandler βέβαια έχει εκφράσει ήδη τη λύπη του για τα σχόλιά του, λέγοντας: “Τράβηξα το όνομά του επειδή μένω στον ίδιο δρόμο. Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Οποιεσδήποτε μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου δεν θα έχουν το όνομά του”.

Επίσης, έχει ήδη βγάλει δημόσια δήλωση λίγο πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του, όπου ζητούσε συγγνώμη και διευκρίνισε πως στην πραγματικότητα είναι μεγάλος θαυμαστής του Keanu Reeves και πως απλά επέλεξε ένα τυχαίο όνομα για να βάλει στο βιβλίο. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει το δικό του όνομα αντί αυτού και εξέφρασε τη λύπη του για τα αρνητικά σχόλια για τον Reeves.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Los Angeles Times Festival of Books, ο Perry επανέλαβε ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να μην επιτεθεί σε κανέναν στο βιβλίο, λέγοντας: “Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο”. Πρόσθεσε ότι έκανε ψυχοθεραπεία από τα 18 του και ήθελε να διασφαλίσει ότι στα απομνημονεύματά του δεν θα κατηγορούσε τους ανθρώπους για τα λάθη τους, αλλά θα τους έδινε και τα εύσημα για τα πράγματα που έκαναν σωστά.

Matrix: Ο Keanu Reeves πήρε το κόκκινο χάπι… όντως

Παρά τα αρνητικά σχόλια, ο ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι θα ζητούσε συγγνώμη από τον Reeves αυτοπροσώπως αν τον συναντούσε, λέγοντας: “Ήταν απλά ηλίθιο”. Η απόφαση του Perry να αφαιρέσει το όνομα του Reeves από τις μελλοντικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του υπογραμμίζει τη σημασία του να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη για τα λόγια και τις πράξεις του και να επανορθώνει όταν χρειάζεται.

Εν γένει, ο Perry στα απομνημονεύματά του μοιράζεται προσωπικές ιστορίες για τους αγώνες του με τον εθισμό και πώς επηρέασε τις σχέσεις και την καριέρα του. Τόνισε τη σημασία της αναζήτησης βοήθειας και της ανάληψης ευθύνης για τις πράξεις του καθένα, σημειώνοντας ότι έκανε θεραπεία για πολλά χρόνια και είχε μάθει να αποδέχεται τον εαυτό του και τα λάθη του παρελθόντος.

Τα λόγια έχουν συνέπειες και στο τσιτωμένο Χόλιγουντ αυτόν τον καιρό, ακόμα περισσότερη. Είναι πάντα σημαντικό κάποιος να αναγνωρίζει την επίδρασή του και να αναλαμβάνει ώριμα την ευθύνη του για όσα λέει και όσα κάνει. Έτσι κι αλλιώς, ο Keanu Reeves έχει τη φήμη ενός από τους καλύτερους ανθρώπους στο Χόλιγουντ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι παρά τον χαμό των social media, δεν πήρε αυτήν την αναφορά προσωπικά, παρ’ όλο που θεωρητικά θα είχε και κάθε δικαίωμα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό