27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

O Γιώργος Μητσικώστας αποκαλύπτει: «Μου είπε: με σατίρισες αλλά εγώ έχασα τη γυναίκα μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος  αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή «Μήτσι-VAR» στο Action24, ενώ αποκάλυψε ποιος πρώην υπουργός ενοχλήθηκε από τις μιμήσεις του και του τηλεφώνησε.

«Πολύ παλιά με είχε πάρει τηλέφωνο ο αείμνηστος πρώην υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, γιατί είχε γίνει κάτι ατυχές και τον είχα σατιρίσει. Με συγκίνησε πολύ, γιατί μου έστειλε μία ιδιόχειρη επιστολή του, που έγραφε: με σατίρισες, αλλά εγώ έχασα την γυναίκα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μητσικώστας.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός δηλώνει πως, όταν ξεκίνησε την πορεία του, υπήρχε ο Χάρρυ Κλυνν και έτσι ο ίδιος επέλεξε να διαφοροποιηθεί, μιμούμενος πολιτικούς που δεν είχε κάνει εκείνος.

«Δεν υπάρχει νέος Μητσικώστας. Ο καθένας βάζει την δική του υπογραφή σε αυτό που κάνει. Ο Μάρκος Σεφερλής δουλεύει πολύ, είναι δουλευτάρας και έχει το κοινό του. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι αριστοφανικός. Είμαι φαν του, λείπει… Οι «Ράδιο Αρβύλα» μ’ αρέσουν, γιατί δεν υπέκυψαν στο να έρθουν από Θεσσαλονίκη-Αθήνα», είπε ο Γιώργος Μητσικώστας.

Σε ερώτηση για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, ο γνωστός μίμος απαντά: «Συνέχεια με ρωτάνε κάτι για τον Νίκο Μουτσινά, λες και έχω κάτι μαζί του. Είναι πολύ καλό παιδί, δουλευταράς, επαγγελματίας, είναι δική του η απόφαση να φύγει για λίγο απ’ την τηλεόραση».

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό