26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η Huawei κάνει ένα “Fashion Squared” βήμα με το νέο HUAWEI WATCH FIT 3

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διατήρηση μιας μοντέρνας και λεπτής αισθητικής ήταν η κατευθυντήρια αρχή σχεδιασμού της σειράς τετραγωνισμένων ρολογιών HUAWEI WATCH FIT. Συμπυκνώνοντας την τεχνογνωσία τεσσάρων ετών και τριών γενιών, το ολοκαίνουργιο HUAWEI WATCH FIT 3 έρχεται με  ανανεωμένο σχεδιασμό και τεχνολογία. Αναβαθμισμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και στα υλικά κατασκευής και τις διαδραστικές λειτουργίες  – καινοτομεί ως μέρος της φιλοσοφίας “Fashion Squared” της Huawei που ηγείται των τάσεων στα wearable συνδυάζοντας την αισθητική με την απόδοση σε καινοτόμα τετράγωνα σχέδια.

Έτσι, το HUAWEI WATCH FIT 3 διαθέτει νεανική και μοντέρνα τετράγωνη αισθητική, αλλά και αναβαθμισμένες λειτουργίες για αθλήματα και υγεία. Οι χρήστες θα απολαύσουν μια βελτιωμένη εμπειρία της εφαρμογής StayFit, καθώς και τα νέα TruSleepTM 4.0 και  TruSeenTM 5.5 για ολιστική παρακολούθηση υγείας, και πέντε νέα  αθλήματα όπως το padel.

FIT Style: Ενσωματώνοντας τη μόδα, την καινοτομία και τη λεπτή σχεδίαση σε ένα απίθανο τετράγωνο smartwatch

Το HUAWEI WATCH FIT 3 μεταμορφώνει την ορθογώνια όψη των προηγούμενων προκατόχων του σε ένα νέο τετράγωνο σχέδιο. Η κάσα του ρολογιού έχει γωνίες με στρογγυλεμένες άκρες και μία χρωματιστή εξωτερική κορώνα, επιτυγχάνοντας ένα εντυπωσιακό μείγμα χρωμάτων και πρωτοποριακού σχεδιασμού με νεανική και τολμηρή αισθητική. Την μοντέρνα αισθητική συμπληρώνει  το σώμα από κράμα αλουμινίου, με μινιμαλιστικό στυλ και αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Τόσο άνετο όσο και κομψό – με βάρος μόλις 26 γραμμάρια και πάχος 9,9 χιλιοστά, το HUAWEI WATCH FIT 3 είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο τετράγωνο smartwatch της Huawei. Για το λουράκι, οι χρήστες έχουν επιλογές από μια ποικιλία φιλικών προς το δέρμα υλικών από το γκρι νάιλον ζακάρ ύφασμα μέχρι το μαλακό δερμάτινο λουράκι. Τα λουράκια υιοθετούν ένα “Press-to-release” design, ο οποίος τους επιτρέπει να αφαιρούνται και να αντικαθίστανται γρήγορα με ένα μόνο πάτημα ανάλογα με τις διαθέσεις ή το στυλ. 

Το HUAWEI WATCH FIT 3 διαθέτει μια εξαιρετικά ελαφριά οθόνη AMOLED 2.5D 1,82 ιντσών, με αναλογία οθόνης προς σώμα 77,4%, με αύξηση 10% στην επιφάνεια της οθόνης για μια διευρυμένη οπτική εμπειρία με μέγιστη φωτεινότητα 1500nits. Παράλληλα, προσαρμόζεται αυτόματα στο περιβάλλον του χρήστη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού ή έντονου φωτισμού.

Θερμίδες σε ισορροπία με τεχνολογία παρακολούθησης φυσικής κατάστασης επόμενης γενιάς

Το HUAWEI WATCH FIT 3 αναβαθμίζει πλήρως τις αθλητικές του δυνατότητες με βάση τρεις τομείς των συνηθειών του χρήστη – Φαγητό, Κίνηση και Διατήρηση Φόρμας. Για να βοηθήσει τους χρήστες να τρέφονται καλύτερα, η εφαρμογή Stay Fit έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει έναν προσωπικό γυμναστή στον καρπό σας  για διαχείριση βάρους. Διαθέτει μια ενημερωμένη παγκόσμια βάση δεδομένων διατροφικών θερμίδων σε 50 χώρες και παρέχει διατροφικές αναλύσεις για την προώθηση μιας ισορροπημένης διατροφής και προγράμματος άσκησης, για πιο επιστημονική διαχείριση βάρους. Παράλληλα, το HUAWEI WATCH FIT 3 παρουσιάζει την «Έξυπνη πρόταση». Όταν οι στόχοι καθημερινής δραστηριότητας ή απώλειας λίπους δεν επιτυγχάνονται, το ρολόι θα προτείνει τύπους άσκησης και διάρκεια με βάση τις συνήθειες σας και τις καιρικές συνθήκες — γνωρίζοντάς σας καλύτερα από έναν προσωπικό γυμναστή.

Το ρολόι προσθέτει επίσης λειτουργίες εστιασμένες στο “Fitness”, προσθέτοντας οδηγίες φυσικής κατάστασης με ήχο και κινούμενα σχέδια για προθέρμανση και διατάσεις. Η ίδια η εφαρμογή HUAWEI Health προσφέρει πάνω από 660 μαθήματα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών συνεδριών καύσης λίπους που σχεδιάστηκαν από την κορυφαία παγκόσμια fitness & lifestyle influencer, Pamela Reif. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν 5 νέες αθλητικές λειτουργίες, με την υποστήριξη του HUAWEI TruSport™, που περιλαμβάνει padel και ποδόσφαιρο, σε συνολικά πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες.

Μεγαλύτερη ακρίβεια και καινοτομία στα δεδομένα υγείας

Εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο επιστημονικό ιχνηλάτη ύπνου HUAWEI TruSleep™ 4.0, το HUAWEI WATCH FIT 3 προσφέρει ακριβέστερη παρακολούθηση. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Sleep Breathing Awareness επιτρέπει στους χρήστες να κοιμούνται με μεγαλύτερη ηρεμία. Ο λεπτός σχεδιασμός διασφαλίζει ότι το ρολόι μπορεί να φορεθεί άνετα όλη μέρα και νύχτα, με αποτέλεσμα να μην το αισθάνεστε σχεδόν χωρίς βάρος στον καρπό σας, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το HUAWEI WATCH FIT 3 προσθέτει το HUAWEI TruSeen™ 5.5 για να βελτιώσει την ακρίβεια παρακολούθησης του καρδιακού παλμού. Οι γυναίκες που αναζητούν καλύτερη διαχείριση της υγείας και της καθημερινότητάς τους,  μπορούν επίσης να απολαύσουν τη νέα προβολή ημερολογίου για τον εμμηνορρυσιακό κύκλο τους, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά. 

Εμπειρία με επίκεντρο τον χρήστη: Ζήστε πιο έξυπνα και πιο εύκολα

Με μία μόνο φόρτιση, το HUAWEI WATCH FIT 3 έχει έως 10 ημέρες διάρκεια μπαταρίας. Ακόμη και με συχνή χρήση, η τυπική διάρκεια μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες. Επιπλέον, το HUAWEI WATCH FIT 3 φορτίζει γρήγορα, απαιτώντας μόνο φόρτιση 10 λεπτών για αρκετή ισχύ μπαταρίας για να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα. Τα γραφικά UX του HUAWEI WATCH FIT 3 έχουν επίσης βελτιωθεί ως μέρος της πλήρους ανανέωσης του σχεδιασμού του, παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο τετράγωνο στυλ UX με πλούσιους συνδυασμούς χρωμάτων, σε στυλ περιοδικού με μεγεθυσμένες γραμματοσειρές. Η διάταξη UX έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι πιο εντυπωσιακή. 

Με τον ολοένα και πιο διαφοροποιημένο τρόπο ζωής των νέων, οι λειτουργίες του HUAWEI WATCH FIT 3 έχουν επίσης βελτιωθεί, υποστηρίζοντας αναπαραγωγή μουσικής, ανταλλαγή μηνυμάτων, γρήγορες απαντήσεις, πληροφορίες καιρού και πολλά άλλα. Όπως όλα τα wearables της Huawei, έτσι και το νέο HUAWEI WATCH FIT 3 είναι συμβατό με iOs και Android συσκευές.

Το HUAWEI WATCH FIT 3 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds SE 2 έως και τις 31 Μαίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό