16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Killers of the Flower Moon, πρώτο επίσημο trailer για το νέο έπος του Martin Scorcese

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα στο Μάιο παρακολουθήσαμε το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Martin Scorcese, το Killers of the Flower Moon, η οποία έχει δημιουργήσει ήδη πολύ μεγάλες προσδοκίες τόσο λόγω του σκηνοθέτη, όσο και του εξαιρετικού cast που αποτελείται από τεράστια ονόματα του κινηματογράφου. Τεράστια, βέβαια, θα είναι και η διάρκεια της ταινίας μιας και ξεπερνά τις 3 ώρες…

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ολοκληρωμένο επίσημο trailer που σαφέστατα μας δίνει μια ακόμα καλύτερη εικόνα για την υπόθεση. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Da Grann, το Killers of the Flower Moon θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1920 για την υπόθεση που τάραξε την φυλή των Osage, καθώς πολλά μέλη της βρέθηκαν δολοφονημένα μυστηριωδώς. Την έρευνα ανέλαβε τότε το νεοσύστατο FBI και μάλιστα υπό την ηγεσία των J. Edgar Hoover και Tom White.

Πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Mollie Burkhart, Brendan Fraser, John Lithgow και W.S. Hamilton, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Martin Scorcese και Eric Roth (Munich, Dune).

Το Killers of the Flower Moon θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου 2023, αλλά και στην υπηρεσία Apple TV+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό