23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

H Jodie Turner-Smith μίλησε για το διαζύγιο με τον Joshua Jackson

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Joshua Jackson και τη νέα τους καθημερινότητα.

Πριν λίγους μήνες η Jodie Turner-Smith και ο Joshua Jackson ξάφνιασαν τους πάντες στο Hollywood (και όχι μόνο) με την ανακοίνωση του χωρισμού τους. To ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων το 2018 και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Τurner-Smith και Jackson φέρεται να διατηρούν καλές σχέσεις και η τελευταία συνέντευξη της 37χρονης ηθοποιού στους Sunday Times το αποδεικνύει περίτρανα.

Η Jodie Turner-Smith μιλά για το διαζύγιο

Πριν από λίγα 24ωρα η πρωταγωνίστρια του Queen and Slim «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Joshua Jackson μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, για τη νέα τους καθημερινότητα καθώς και για την 3,5 ετών κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CdHKjR4uSmy/

«Μερικές φορές τα πράγματα που θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε δεν καταλήγουν να λειτουργούν. Και αυτό είναι εντάξει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επιλέξετε αυτό που είναι πιο υγιές για εσάς και την οικογένειά σας και σίγουρα για τα παιδιά σας», δήλωσε η ηθοποιούς στους Sunday Times.

O Joshua Jackson και η Lupita Nyong’o είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood

Kαι πρόσθεσε: «Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή μας όπου κοιτάμε τον εαυτό μας και λέμε «Ποιος είμαι εγώ και είμαι πιστός σε αυτό;» Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε πρέπει να κάνετε μια κίνηση γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν ορατά σημάδια από την παραμονή σε καταστάσεις που δεν είναι καλές για εμάς. Και δεν επηρεάζουν μόνο εμάς, αλλά επηρεάζουν τους πάντες γύρω μας».

https://www.instagram.com/p/CVyN5INlauq/

Όσον αφορά τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της η ηθοποιός εξήγησε πως δεν μετανιώνει για τίποτα και νιώθει έτοιμη για την επόμενη ημέρα.

«Δεν νομίζω ότι είναι αποτυχία. Περάσαμε προφανώς μια τόσο όμορφη στιγμή μαζί. Και τώρα ήρθε η ώρα για μια νέα στιγμή και για τους δυο μας. Και πόσο συναρπαστικό! Το πιο γενναίο πράγμα στον κόσμο είναι να αναγνωρίζεις πότε κάτι δεν λειτουργεί και να κάνεις μια κίνηση, και πάντα θέλω να δώσω αυτό το παράδειγμα στην κόρη μου. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η αγάπη και η χαρά μεταξύ μας παραμένουν όπως ήταν πάντα. Αυτό αφορά μόνο το να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε μια καλύτερη ζωή για όλους όσους συμμετέχουν».

κεντρικής: apimages.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό