16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Citroen My Ami Tonic – Τονωτικό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την αναπάντεχη επιτυχία του Ami Buggy η Citroen συνεχίζει να χτίζει πάνω στην έξυπνη λύση κινητικότητας που είναι το λιλιπούτειο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο λανσάροντας μία ακόμα έκδοση: το My Ami Tonic. Ένα “παιχνίδι για μεγάλους 14 έως 77 ετών” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γαλλική εταιρία, που έρχεται με έναν νέο χρωματικό συνδυασμό και μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες, όπως το περίβλημα των εμπρός φωτιστικών σωμάτων που έχει σχεδιαστεί ώστε να θυμίζει γυαλιά ηλίου, τα πλαστικά προστατευτικά που αποτελούν δάνειο από το Buggy, τα νέα γραφικά και οι (περισσότερο διακοσμητικές παρά χρηστικές) ράγες οροφής.

Η σχεδιαστική ομάδα της Citroen αφέθηκε λίγο πιο ελεύθερη όσον αφορά στην δημιουργικότητα της με νέα γραφικά και κάποια “easter eggs” όπως το + και το – στις χειρολαβές των θυρών που αναπαριστούν τους πόλους μίας μπαταρίας και τις συντεταγμένες στο παράθυρο που παραπέμπουν στο Automotive Design Network της Stellantis στο Velizy της Γαλλίας. Το πακέτο ολοκληρώνουν τα χακί και κίτρινα διακοσμητικά ενώ ο βασικός εξοπλισμός του My Ami Tonic περιλαμβάνει μία ειδική θέση για το κινητό, τρία αποθηκευτικά καλάθια, δίχτυα για τις πόρτες, έναν γάντζο για τσάντες/σακούλες και πατάκια, με τα περισσότερα από αυτά τα αξεσουάρ να είναι ούτως ή άλλως διαθέσιμα (προαιρετικά βέβαια) μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης της Citroen.

Τα μηχανικά του Ami δεν έχουν αλλάξει στην έκδοση Tonic και αυτό σημαίνει πως ο Βενιαμίν της γαλλικής μάρκας διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 8 ίππων που τροφοδοτείται από μία μπαταρία 5.5 kWh η οποία προσφέρει αυτονομία της τάξης των 70 χιλιομέτρων. Το Citroen My Ami Tonic θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες αγορές, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, με αρχική τιμή €8.990. Η εταιρία προσφέρει και επιλογές μακροχρόνιας μίσθωσης με ένα αρχικό ποσό €3.757 και μηνιαίο αντίτιμο €34.99 για 48 μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό