24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το Skoda με τους 1.088 ίππους προσφέρει συγκινήσεις στον… καναπέ σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Skoda κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο της δημοφιλούς προσομοίωσης αγώνων Gran Turismo 7 για PlayStation 4 και 5 με το εικονικό Skoda Vision Gran Turismo.

Αυτό το concept car, φτιαγμένο ειδικά για το παιχνίδι, αντλεί έμπνευση από το πραγματικό Skoda 1100 OHC Spider του 1957 που συμμετείχε στον αγώνα του Le Mans.

Η σχεδιαστική ομάδα της Skoda, υπό τον Oliver Stefani, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μονοθέσιο που συνδυάζει στοιχεία του 1100 OHC με σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Το Vision Gran Turismo ενσωματώνει στοιχεία της νέας σχεδιαστικής γλώσσας Modern Solid και διαθέτει τετρακίνηση και ενεργή αεροδυναμική για εξαιρετικές επιδόσεις.

Με τέσσερους ηλεκτροκινητήρες που παράγουν συνολικά 800 kW (1.088 ίππους) και 1.020 Nm ροπής, υπόσχεται εξαιρετική απόδοση σε κάθε πίστα.

Η εξωτερική σχεδίαση του διακρίνεται από μοντέρνες γραμμές και ενεργά αεροδυναμικά στοιχεία, ενώ το εσωτερικό προσφέρει μια εμπνευσμένη από αγωνιστικά αυτοκίνητα ατμόσφαιρα με ψηφιακό κόκπιτ και εργονομικό κάθισμα μπάκετ.

Με μπαταρία ιόντων λιθίου 87 kWh και σύστημα τετρακίνησης, προσφέρει ατέλειωτη επιτάχυνση και μοναδική αίσθηση στην -εικονική- πίστα.

Το Gran Turismo 7 προσφέρει εκτεταμένη γκάμα αυτοκινήτων από πολλές μάρκες, παρέχοντας στους παίκτες μια ποικίλη εμπειρία σε διάφορα αγωνιστικά στυλ και εποχές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό