18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Cadillac Escalade by Mansory με ζάντες 26 ιντσών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mansory επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της για να συμπεριλάβει επιπλέον εταιρίες στον κατάλογο των προτάσεων της, και σήμερα ο βελτιωτικός οίκος εργάζεται πλέον και σε μοντέλα της Cadillac.
Το πρώτο project της Mansory βασίζεται στην Escalade τελευταίας γενιάς στην “απλή” της έκδοση, αν και ένα πακέτο αναβάθμισης για τη Escalade V είναι ήδη στα σκαριά.

Ξεκινώντας από το πιο εντυπωσιακό αξεσουάρ στην Escalade της Mansory, τους γιγάντιους τροχούς 26 ιντσών (ή 66 εκατοστά). Ωστόσο δεν φαίνονται υπερβολικά μεγάλοι λόγω του επιβλητικού μεγάλου αμαξώματος του SUV. Αυτοί είναι βαμμένοι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, με τα ελαστικά να είναι διαστάσεων 295/30, και πιθανότατα να κοστίζουν μια περιουσία για την αντικατάστασή τους.

Η Mansory προσφέρει επίσης μια ποικιλία από carbon πρόσθετα μέρη, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω αεροτομής τοποθετημένης στην οροφή και των πλευρικών καλυμμάτων καθρεπτών, ενώ υπάρχουν τετραπλές απολήξεις για την εξάτμιση.

Μηχανικά, η Mansory έχει αναβαθμίσει ελαφρώς και τον κινητήρα της Escalade, καθώς ο ατμοσφαιρικός 6,2 λίτρων V8 κινητήρας αποδίδει πλέον 455 ίππους και 650 Nm ροπής, όταν από το εργοστάσιο παράγει 420 ίππους και 626 Nm.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό