23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το Opel Experimental concept μας δείχνει το μέλλον της Opel

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Opel παρουσίασε σήμερα το Experimental concept, η παγκόσμια πρεμιέρα του οποίου θα πραγματοποιηθεί στη φετινή έκθεση του Μονάχου (5-10 Σεπτεμβρίου 2023).
Το πρωτότυπο μας δείχνει το μέλλον της γερμανικής εταιρίας, ερμηνεύοντας με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο τη σχεδιαστική φιλοσοφία Bold and Pure, έχοντας νέα μάσκα και νέο φωτιζόμενο σήμα.

Βασίζεται στην Μεσαία SLTA πλατφόρμα της Stellantis, είναι αμιγώς ηλεκτρικό και διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, αλλά και σύστημα διεύθυνσης steer-by-wire που επιτρέπει στο τιμόνι να κρύβεται όταν δεν χρειάζεται.
Το Opel Experimental δίνει μια γεύση από τα επερχόμενα μας μοντέλα και τις τεχνολογίες που αυτά θα διαθέτουν. Επίσης δείχνει τη μελλοντική σχεδίαση και το μέλλον της μάρκας. Αυτό το πρωτότυπο δείχνει το δρόμο μας προς τα εμπρός και για άλλη μια φορά δείχνει το πρωτοποριακό πνεύμα της Opel,
δήλωσε ο CEO της Opel, Florian Huettl.

Η γερμανική μάρκα αυτοκινήτων λέει ότι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Experimental Concept είναι η πλήρης απουσία χρωμίου από την σιλουέτα του, με το χρώμιο να έχει αντικατασταθεί από στοιχεία φωτισμού και έντονα γραφικά.

Στο εσωτερικό υπάρχει ατμοσφαιρικός φωτισμός, ενώ δεν υπάρχουν οθόνες αλλά ένα head-up display επαυξημένης πραγματικότητας που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη και φυσικό έλεγχο φωνής. Τέλος, οι παραδοσιακοί πλαϊνοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες 180 μοιρών που βρίσκονται μέσα στις πίσω κολόνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό