23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα εργοστάσια του VW Group σταμάτησαν προσωρινά λόγω προβλήματος στο σύστημα πληροφορικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχει περάσει καιρός που η Toyota αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά την λειτουργία 14 εργοστασίων της στην Ιαπωνία λόγω προβλήματος που σχετίζεται με τους σέρβερ και χθες, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, τα εργοστάσια των VW, Audi και Porsche στη Γερμανία, σταμάτησαν προσωρινά την λειτουργία τους, εξαιτίας ενός προβλήματος στο σύστημα πληροφορικής.

Η Volkswagen είπε ότι υπήρξε μια απροσδιόριστη “δυσλειτουργία πληροφορικής των εξαρτημάτων δικτύου” στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Βόλφσμπουργκ, την παγκόσμια έδρα της, που επηρεάσε την λειτουργία των εργοστασίων συναρμολόγησης στις πόλεις Βόλφσμπουργκ, Έμντεν, Τσβικάου, Όσναμπρουκ, Ανόβερο και Δρέσδη, καθώς και των εργοστασίων κατασκευής ανταλλακτικών στις πόλεις Κάσσελ, Κέμνιτς, Μπράουνσβαϊγκ και Σάλτσγκιτερ.
Το σφάλμα εμφανίστηκε από τις 12:30 μ.μ. (CET) και επί του παρόντος αναλύεται. Υπάρχουν συνέπειες για τις μονάδες παραγωγής οχημάτων. Σύμφωνα με τις τρέχουσες αναλύσεις, μια εξωτερική επίθεση είναι απίθανο να είναι η αιτία της δυσλειτουργίας του συστήματος,
ανέφερε η Volkswagen, προσθέτοντας ότι οι προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος ήταν ύψιστης προτεραιότητας. Το πρόβλημα λύθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα τα εργοστάσια επανήλθαν σε λειτουργία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό