17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρώτες εικόνες από το νέο Audi E-Tron GT

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Audi E-Tron GT ετοιμάζεται για την ανανέωση στο μέσο του κύκλου ζωής του, αντλώντας έμπνευση από το πρόσφατο facelift του αντίστοιχου μοντέλου, της Porsche Taycan.

Αναμένονται αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε διάφορα μέτωπα, όπως η ισχύς, η ταχύτητα φόρτισης, η αυτονομία και η εισαγωγή μιας νέας έκδοσης RS Performance που θα μπει στην κορυφή της γκάμας.

Ενώ το πρωτότυπο του ανανεωμένου Audi E-Tron GT που βλέπουμε στις επίσημες φωτογραφίες διατηρεί τη γνώριμη σχεδίασή του, υπάρχουν κάποιες μικρές εξωτερικές βελτιώσεις.

Υπάρχουν αλλαγές στον μπροστινό προφυλακτήρα, με ανανεωμένες εισαγωγές και κάλυμμα μάσκας, μαζί με έναν επανασχεδιασμένο διαχύτη στο πίσω μέρος και ένα σετ από αεροδυναμικές ζάντες σε μαύρο χρώμα.

Κάτω από το καπό, το Audi E-Tron GT είναι έτοιμο να εφοδιαστεί με ισχυρότερους ηλεκτροκινητήρες, που θα επιτρέψουν βελτιωμένες επιδόσεις. Οι δυνατότητες φόρτισης πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά, με ταχύτερους ρυθμούς έως και 320 kWh σε σύγκριση με τα προηγούμενα 270 kWh.

Ορισμένες εκδόσεις μπορεί επίσης να υιοθετήσουν ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας 105 kWh, προσφέροντας διευρυμένη αυτονομία σε σχέση με την υπάρχουσα μπαταρία των 93,4 kWh.

Η ανανεωμένη γκάμα θα παρουσιάσει μια νέα κορυφαία έκδοση RS Performance, η οποία αναμένεται να παρέχει περισσότερη ισχύ από την απερχόμενη RS E-Tron GT, αλλά λιγότερη από την Porsche Taycan Turbo S.

Επιπλέον, η Audi θα παρουσιάσει ένα νέο σύστημα ενεργής ανάρτησης που μοιάζει με το Porsche Active Ride, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της δυναμικής οδήγησης και της άνεσης του ηλεκτρικού μοντέλου.

Ενώ η Audi δεν έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία ντεμπούτου για την ανανεωμένη οικογένεια E-Tron GT, η διαρροή των φωτογραφιών δείχνει ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη παρουσίασή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό