17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Στενάχωρο το σκορ, έχει ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σκληρός» ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά ο Ολυμπιακός μπόρεσε να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τους Αρκάδες για την 24η αγωνιστική της Super League. Σε ένα άδειο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 2-1, χάρις σε δύο τέρματα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Οι Πειραιώτες είναι στο -5 από την κορυφή και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το φετινό πρωτάθλημα. Ο Αστέρας από την άλλη, πρέπει να καλύψει διαφορά 4 βαθμών στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια, προκειμένου να ξεπεράσει τη Λαμία και να βρεθεί στην 6η θέση του πρωταθλήματος, προκειμένου να παίξει στα play off.

Ο Ολουγουατομπιλόμπα Αλάγκμπε, μίλησε με το τέλος του αγώνα στο flash.gr και στάθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας του, όσο και στην ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι πραγματικά πολύ στενάχωρο αυτό το σκορ. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Μέχρι και 12 λεπτά πριν τη λήξη εμείς κερδίζαμε. Είναι αποκαρδιωτική η ήττα αυτή καθώς παίξαμε πολύ καλά».

Για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το κοουτσάρισμα του Ράσταβατς: 

«Ο προπονητής (Μίλαν Ράσταβατς) είναι πραγματικά εξαιρετικός. Με την δουλειά του μας κρατάει όλους σε εγρήγορση και έτοιμους για να παίξουμε. Υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, αλλά και δικαιοσύνη, αν δεν παίξεις σήμερα θα παίξεις αύριο. Υπάρχει και η ατομική δουλειά όμως λειτουργούμε όλοι σαν ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, δεν ξεχώριζε καμία ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Eurokinissi

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως οι παίκτες που μπήκαν ήταν και αυτοί πολύ καλοί. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλο και εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να τους σταματήσουμε».

Για το άδειο γήπεδο και τον στόχο των play off:

«Πιστεύω αν ήταν γεμάτο το Καραϊσκάκη θα παίζαμε ακόμη καλύτερα. Όταν βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο θέλεις να δίνεις τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και έτσι όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά. Υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τα play off. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα το παλέψουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό