18.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η απίστευτη δήλωση με… παραλήπτη τον Μέσι από πρώην νικητή του Puskas Award

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι, έχει κατακτήσει άπειρα ομαδικά, αλλά και ατομικά τρόπαια στην καριέρα του. Ωστόσο, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει «δικό» του, είναι το Puskas Award της FIFA. Το συγκεκριμένο κύπελλο, δίνεται στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πετύχει το πιο όμορφο γκολ της χρονιάς.

Το 2015, νικητής ήταν ο Βραζιλιάνος Βέντελ Λίρα, καθώς με ένα γκολ-ποίημα, κατέκτησε το τρόπαιο. Σε πρόσφατη δήλωσή του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα πουλούσε το Puskas Award του που κέρδισε με την αξία του στον Μέσι, έτσι ώστε να το έχει εκείνος. Το ποσό πραγματικά… ζαλίζει, καθώς ζητάει από τον Αργεντίνο σταρ, κοντά στις 400 χιλιάδες δολάρια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λίρα:«Είναι ένα τρόπαιο, το οποίο πιθανότατα ο Μέσι δεν θα το κατακτήσει ποτέ. Το όνομά μου έχει γραφτεί ήδη στην Ιστορία, οπότε άμα πάω να το πουλήσω σε μία έκθεση., θα πάρω κάπου στα δύο εκατομμύρια. Ωστόσο, αν το θέλει ο Μέσι, εγώ θα αποδεχτώ τα 500 χιλιάδες πεσόες (βραζιλιάνικο νόμισμα) και θα φτιάξω ένα δωμάτιο που θα μπορώ να κάνω ζωντανές συνδέσεις στο twich και να παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια». 

Ο Λίρα, πέτυχε το συγκεκριμένο τέρμα, όταν αγωνιζόταν για την Βραζιλιάνικη Γκοϊανέσια, ομάδα των τοπικών κατηγοριών πια της περιοχής Γκοΐας. Παρόλο το κλίμα συγκίνησης, αλλά και του ονείρου για μία μεταγραφή, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ παρέμεινε στάσιμος και έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Puskas Award (2016) σταμάτησε την καριέρα του στην Βία Νόβα, όντας 26 χρονών. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό