18.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Η κίνηση του Χάρι που εξόργισε τον κόσμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι  επικρίθηκε σοβαρά μετά από μια βιντεοσκοπημένη του εμφάνιση με αφορμή τελετή απονομής στρατιωτικών βραβείων την Πέμπτη στην οποία φόρεσε ένα αντικείμενο από τα παλιά που όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Δούκας του Σάσεξ απένειμε το βραβείο «Στρατιώτης της Χρονιάς» στην μάχιμη Αμερικανίδα γιατρό, Ελίζαμπεθ Μαρκς ωστόσο για την περίσταση στάθηκε στην πίσω αυλή της έπαυλής του στο Μοντεσίτο φορώντας ένα μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα. 

Θέλοντας να δώσει έμφαση στη σημασία αυτής της απονομής, ο Χάρι φόρεσε τα προσωπικά του στρατιωτικά μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων του Μεταλλίου Επιχειρησιακής Υπηρεσίας για το Αφγανιστάν, το οποίο κέρδισε το 2008 για την υπηρεσία του στην επαρχία Χελμάντ αλλά και το Χρυσό Ιωβηλαίο Μετάλλιο της που του είχε απονείμει η Βασίλισσα Ελισσάβετ.

Η κίνηση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον κόσμο που παρακολούθησε τη βιντεοσκοπημένη του ομιλία καθώς, από τη στιγμή που παραιτήθηκε από τους τιμητικούς στρατιωτικούς του τίτλους το 2020 – όταν αποχώρησε από την αγγλική βασιλική οικογένεια, θεωρητικά δεν μπορεί να τα φορά όποτε θέλει

Οργή από βασιλικούς θαυμαστές

Οι βασιλικοί θαυμαστές εξοργιστήκαν με την κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και έσπευσαν να τον κατακεραυνώσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας εντονότατα την αποδοκιμασία τους. Ένας χρήστης έγραψε στο X: «O μπαρουτοκαπνισμένος Χάρι μοιάζει τόσο βλάκας που φοράει αυτά τα μετάλλια».

Ένας δεύτερος χρήστης ανέφερε απογοητευμένος: «Ωχ είναι πρόσφατο; Πόσο ντροπιαστικό»

Ένα τρίτο άτομο συμφώνησε: “Γιατί όλα όσα παράγουν αυτοί οι δύο είναι εκτός εστίασης; Αυτά τα μετάλλια είναι γελοία.”

Ένας τέταρτος σχολίασε: “Αχ θεέ, πόσο αξιολύπητος. Χρειάζεται κάποιον να τον συμβουλέψει. Τα μετάλλια είναι μια θλιβερή κραυγή απόγνωσης για να γυρίσουμε να τον κοιτάξουμε».

Ωστόσο, άλλοι υπερασπίστηκαν τον δούκα σχολιάζοντας: “Ο Χάρι φοράει τα μετάλλια συμμετοχής του. 3 από αυτά είναι για να σηματοδοτήσουν το ιωβηλαίο της Βασίλισσας και το ένα είναι για τον στρατό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό