19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σκόραρε κόντρα στη Χέρτα του Μπουχαλάκη ο ασταμάτητος Τζόλης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γερμανία του ταιριάζει και ο Χρήστος Τζόλης το επιβεβαιώνει με κάθε πρώτη ευκαιρία. Ο νεαρός επιθετικός, συνεχίζει τη σεζόν ως δανεικός από τη Νόριτς στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, μία ομάδα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και έχει ως στόχο την επιστροφή της στην Bundesliga.

Η Φορτούνα που βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, φιλοξενήθηκε από την 8η Χέρτα για τη 18η αγωνιστική της Τσβάιτε Λιγκ. Μία… ελληνική μάχη, μιας και στην ομάδα του Βερολίνου αγωνίζεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος ήταν και βασικός.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ταμπάκοβιτς στο 30′, με τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου να ήταν «ροντέο». Αυτό γιατί στο 44′ ο Γιοχάνεσον είχε ισοφαρίσει για την ομάδα του Ντίσελντορφ, ενώ στις καθυστερήσεις η Χέρτα είχε πάρει και πάλι προβάδισμα με σκόρερ τον Σέρχαντ.

Στο δεύτερο μέρος πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος στο 50′ ήταν αυτός που ισοφάρισε για τη Φορτούνα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο 21χρονος επιθετικός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 56′, ωστόσο δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι.

Ο Τζόλης έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 7 φορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό