18.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Γιαννακόπουλος απαγγέλει Πούτιν και συνεχίζει τον «πόλεμο» με την Euroleague

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη διάθεσή του να το πάει μέχρι τέλους εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά της Euroleague, για τα παράπονα που διατηρεί η ομάδα του από την διαιτησία στις δύο καταλυτικές φάσεις του Game 3 απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 85-83.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR με δημοσίευμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απαγγέλει Βλάντιμιρ Πούτιν και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως θα συνεχίσει τον «πόλεμο» ενάντια της Euroleague. «Όποτε υπάρχει λανθασμένη πράξη, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αντίδραση», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα στη φωτογραφία.

Μάλιστα, κάποιος του απάντησε στα σχόλια πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και την έκφραση του Μακιαβέλι πως: «Τελικά δεν μπορείς να αποφύγεις τον πόλεμο. Τον αναβάλλουμε απλώς για όφελος των άλλων», με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντά ότι: «ήμουν ανάμεσα σε αυτό και σε αυτό που έγραψα».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ήδη καταθέσει δύο ενστάσεις για τις ισάριθμες καθοριστικές φάσεις, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται πλέον με 2-1 πίσω στη σειρά και να χρειάζεται νίκη το βράδυ της Πέμπτης (02/05) στο Βελιγράδι, ώστε να γυρίσει η σειρά στο ΟΑΚΑ και να παιχθεί εκεί η πρόκριση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει νωρίτερα τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία, ζητώντας από την Euroleague να τιμωρηθεί ο διαιτητής για τα λάθη του, όπως η ΚΑΕ και ο Εργκίν Αταμάν όταν διαμαρτύρονται κατά της διοργάνωσης, ενώ μερικές ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε πως οι διαιτητές του game 3 στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα την Τρίτη (30/04) θα σφυρίξουν το game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό