27.2 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Βασίλης Καρράς: Η αποκάλυψη για την απαγωγή του – «Βγήκαν κάτι τύποι με πιστόλια…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά μιλά για την απαγωγή του σπουδαίου τραγουδιστή.

Ο Θάνος Κανούσης, ο συγγραφέας που θα γράψει τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την απαγωγή του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή.

«Ήταν ακόμα πιο σκληρό. Ξύπνησε ο Βασίλης Καρράς για να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο και άργησαν να τον πάρουν οι άνθρωποι. Ήταν εκεί δύο τύποι σαν καπνέμποροι και του είπαν άρχοντά μου εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι και ο Βασίλης τους είπε ότι αφού ξέρετε πάμε. Δύο άνθρωποι που έλεγαν ότι ήταν θαυμαστές του. Στην πορεία λοξοδρόμησε το αυτοκίνητο μέσα στα καλαμπόκια και βγήκαν κάτι τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν.», αποκάλυψε αρχικά ο συγγραφέας.

«Τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό μέχρι τις 4 το πρωί και η συναυλία δεν έγινε. Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό γιατί στο ίδιο πανηγύρι υπήρχαν κι άλλοι καλλιτέχνες σε άλλα μέρη και τότε ο Βασίλης ήταν πρώτο όνομα. Ήταν πολύ κακή αυτή η στιγμή γιατί οι δικοί του άνθρωποι δεν ήξεραν που είναι ο Βασίλης. Όταν τον βρήκε ένας αυγουλάς και επέστρεψε, δεν ήξεραν τι να κάνουν και ήταν σε μεγάλη απόγνωση» περιέγραψε ο Θάνος Κανούσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό