22.8 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Μπάγερν Μονάχου «κλείνει» για προπονητή τον Ράγκνιγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ραλφ Ράγκνιγκ να είναι ο «εκλεκτός». Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι επαφές ανάμεσα στις δύο επαφές έχουν υπάρξει αρκετά εποικοδομητικές κι ο Γερμανός πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να υπογράψει στους Βαυαρούς.

«Η Μπάγερν συζητά τις τελικές λεπτομέρειες με τον Ραλφ Ράγκνιγκ για να ολοκληρώσει το συμφωνία πολύ σύντομα. Η πρόσληψη βρίσκεται πολύ κοντά. Το κυριότερο θέμα όσον αφορά το πρότζεκτ, η επιρροή του προπονητή για μεταγραφές/πωλήσεις και άλλα: οι συζητήσεις είναι θετικές.

Δεν υπάρχουν θέματα με τον μισθό και τα χρήματα. Ο Ράγκνιγκ θέλει να γνωρίζει για το πρότζεκτ και τα μακροπρόθεσμα σχέδια του συλλόγου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. «Είμαστε σε καλές συζητήσεις με τον Ραλφ Ράγκνιγκ», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Χέρμπερτ Χάινερ στο γερμανικό SKY Sports.

Ο Ραλφ Ράγκνιγκ είχε ανεβάσει το Αννόβερο στην Bundesliga το 2002, ενώ το 2011 καθοδήγησε την Σάλκε έως και τα ημιτελικά του Champions League, όπου και αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Γερμανός προπονητής πέρασε από τον πάγκο της Λειψίας στη συνέχεια σε δύο διαφορετικές θητείες, πέρασε μερικούς μήνες σε αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2022, ενώ έκτοτε προπονεί την Εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό