20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περισσότερες teasers φωτογραφίες του νέου πρωτότυπου της Lancia

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εβδομάδα πριν τη παρουσίαση του, η Lancia έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ακόμη teasers φωτογραφίες του νέου της πρωτότυπο, το ντεμπούτο του οποίου θα γίνει στο περιθώριο της εκδήλωσης Emozione Pu+Ra στις 15 Απριλίου.

Στο εσωτερικό του βλέπουμε πως διαθέτει κίτρινες επενδύσεις, με την Lancia να υποστηρίζει πως αυτό αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, με την καμπίνα του αυτοκινήτου να προσφέρει την ατμόσφαιρα ενός φινετσάτου ιταλικού σπιτιού.
Τα καθίσματα είναι εμπνευσμένα από τις πολυθρόνες της Cassina, με το 50% των υλικών που αγγίζουν οι επιβάτες να είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

Το νέο πρωτότυπο θα διαθέτει μια κυκλική οροφή για πανοραμική θέα, αλλά και για τη μέγιστη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός. Το αυτοκίνητο θα φέρει γεωμετρικά σχήματα, τα οποία θα συνδυάζονται ιδανικά με τις ρευστές γραμμές στο προφίλ του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή, σαφείς θα είναι οι αναφορές στην ιστορία της μάρκας, όπως είναι η Stratos, ενώ οι πίσω πλαϊνές γυάλινες επιφάνειες θα φέρνουν την εικόνα της Beta HPE της δεκαετίας του 1970.

Σε δηλώσεις του, ο CEO της ιταλικής μάρκας, Luca Napolitano, είπε:
Το νέο πρωτότυπο της Lancia αποτελεί το μανιφέστο της μάρκας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι ένα 100% ηλεκτρικό όχημα και αποτελεί την εξέλιξη του τρισδιάστατου μανιφέστου Lancia Pu+Ra Zero που παρουσιάσαμε τον περασμένο Νοέμβριο. Το νέο πρωτότυπο της Lancia θα παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου στην εκδήλωση Emozione Pu+Ra και είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιάσει του φίλους της μάρκας σε όλο τον κόσμο.

Το νέο πρωτότυπο είναι ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αποτελεί το όραμά μας για τα επόμενα 10 χρόνια της μάρκας. Φέρει τις αξίες της εσωτερικής σχεδίασης που θα εμπνέει τα μελλοντικά μας μοντέλα, όπως είναι η Ιταλική φινέτσα, η φιλικότητα και η υψηλή ποιότητα. Παράλληλα το πρωτότυπο θα αποτελεί την έκφραση της Lancia για τη βιωσιμότητα, ή όπως θα την ονομάζουμε “Sustylenability”.
Το νέο πρωτότυπο αποτελεί το πρώτο όχημα της νέας εποχής της μάρκας, το οποίο φέρει μια σειρά χαρακτηριστικών, σε επίπεδο design, βιωσιμότητας, τεχνολογίας και εξηλεκτρισμένης κίνησης, τα οποία θα βρίσκονται στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής της Lancia.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό