16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποια είναι η τιμή της νέας Lancia Ypsilon με κινητήρα βενζίνης;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lancia ναι μεν παρουσίασε τη νέα Ypsilon ως ηλεκτρική αλλά ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η γκάμα θα διέθετε και μια έκδοση βενζίνης με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Η έκδοση αυτή λοιπόν παρουσιάστηκε και κινείται από τον τρικύλινδρο των 1.200 κυβικών και των 100 ίππων του ομίλου Stellantis, ο οποίος έχει ήπια υβριδική υποβοήθηση και αυτόματο κιβώτιο e-DCT με 6 σχέσεις.

Μάλιστα για μικρές αποστάσεις το ήπια υβριδικό σύστημα, χάρη στις λειτουργίες e-Creeping και e-Queuing, μπορεί να κινήσει τη μικρή Lancia αποκλειστικά ηλεκτικά.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις το 0-100 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε 9,3 δεύτερα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 190 χλμ./ ώρα την ίδια στιγμή που η μέση κατανάλωση είναι 4,6 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Και η υβριδική Ypsilon λανσάρεται ως Edizione Limitata Cassina, στο γνώριμο μπλε χρώμα που συμπληρώνεται από LED φώτα και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Από την ηλεκτρική έκδοση διαφοροποιείται από τις πρόσθετες εισαγωγές αέρα και την ορατή εξάτμισή της.   

Στο εσωτερικό υπάρχει και εδώ ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, μια οθόνη infotainment 10,25 ιντσών, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού που περιλαμβάνουν και ημι-αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2.

Η υβριδική Lancia Ypsilon Cassina Hybrid ξεκινά στην Ιταλία από τις 28.000 ευρώ, τιμή τσιμπημένη μεν αλλά σαφώς πιο προσιτή σε σχέση με τις 40.000 ευρώ που είναι η τιμή εκκίνησης της αντίστοιχης ηλεκτρικής.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό