15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πανδαισία το Σαββατοκύριακο με την Ανάβαση Διονύσου

Ειδήσεις Ελλάδα

Θα διεξαχθεί με 95 συμμετοχές στις 30 και 31 Οκτωβρίου
Ο 6ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021 θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την Ανάβαση Διονύσου και θα λάβουν μέρος 95 οδηγοί.
Συγκεκριμένα, στην Ομάδα Ν θα αγωνιστούν 25 οδηγοί, γεγονός που την καθιστά την πολυπληθέστερη του αγώνα, με την κλάση Ν2 να συγκεντρώνει 16 συμμετοχές. Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπάρχει και για την Ομάδα Ε στην οποία θα βρεθούν 24 οδηγοί. Από 14 συμμετοχές συγκέντρωσαν η Ομάδα Α και η Formula Saloon, ενώ μόνο 3 οδηγοί θα μονομαχήσουν με τα Skoda Fabia του Ενιαίου ΣΟΑΑ. Τέλος, 15 οδηγοί θα συμμετέχουν στην ρομαντική όσο και θεαματική κατηγορία των Ιστορικών.

Η δράση στην διαδρομή των 5,7 χλμ (από Ν. Μάκρη προς Διόνυσο) θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου με τις χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου. Ο δρόμος θα κλείσει και τις δύο ημέρες μιάμιση ώρα νωρίτερα, δηλαδή 09:00 και 08:30, αντίστοιχα. Για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων και την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, στον αγώνα θα τηρηθούν οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ.
Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής διοργανώνει τον αγώνα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα. Οι αγωνιζόμενοι του νομού Αττικής θα πρέπει να περάσουν από διοικητικό έλεγχο την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., από τις 17:00. Για τους εκτός Αττικής ο διοικητικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων, στα pits του αγώνα στον οικισμό Ανατολή της Ν. Μάκρης, από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου.
Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό